Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 224323 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Στο τραπέζι που τα πίνω - 1970       
 
Στίχοι:  
Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική:  
Απόστολος Καλδάρας

1.Στέλιος Καζαντζίδης     Φωνητικά: Βίκυ Μοσχολιού
2.Χριστίνα Μαραγκόζη

Στο τραπέζι που τα πίνω
λείπει το ποτήρι σου,
λείπουν τα γλυκά σου λόγια
που άκουγα απ’ τα χείλη σου.

Η θύμησή σου τη νύχτα αυτή
μες στην καρδιά μου είναι καρφί.

Όπου ρίξω τη ματιά μου
βλέπω την σφραγίδα σου,
κι αν ματώνει η καρδιά μου,
ζω με την ελπίδα σου.

Η θύμησή σου τη νύχτα αυτή
μες στην καρδιά μου είναι καρφί.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 98.6%  (17 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 21182
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ένα γράμμα
1970
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1988
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Καζαντζίδης - Αυτή ε...
1992
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1993
[1] Αλλοτινές μου εποχές
1996
[1] Η φωνή του όλη
2000
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2001
[1] Καζαντζίδης Στέλιος,...
2005
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Ευτυχία Παπαγιαννοπο...
2007
[2] Ό,τι αγάπησα
2000
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 20-02-2006
   alain
02-12-2008 09:00
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης & Λίτσα Διαμάντη - 1969
   netriofron
31-10-2016 23:45
1969 , σε 45ρακι της MINOS 5028
   aekjohn
25-10-2015 03:12
Καταπληκτικό ζεϊμπέκικο!
   bessykir
26-08-2009 11:24
fovero kommati!!!
   MARYNERAIDA
03-01-2007 05:52
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ!! ΤΡΑΓΟΥΔΙ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ......
   Αφιερωμένο από Lynx - valia calda
για mwroulinitsi - Kriti
20-12-2006 04:11
Afierwnw to tragoudaki auto sto gatoulini pou me ekane na to skeftomai stis wraies stigmes pou pernw stis anazitiseis mou kai pou me ekane na liwnw me tin apousia tou


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο