Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99117 Τραγούδια, 240642 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Άντε να περάσει η μέρα - 1974       
 
Στίχοι:  
Άκης Πάνου
Μουσική:  
Άκης Πάνου


Άντε να περάσει η μέρα
και να `ρθεί το δειλινό
Άντε να περάσει η νύχτα
και να ρθεί το πρωινό

Δεν την θέλω τούτη την παλιοζωή
πότε θ’ αφήσει το ταλαίπωρο κορμί μου
δεν μελετάω τη δική σας τη ζωή
μοιριολογάω την αχάριστη δική μου
την παλιοζωή μου

Άντε περάσει η ώρα
άντε να περάσει η μέρα
άντε να περάσει η νύχτα
και να φτάσει το πρωί
Κράτα να περάσουν μέρες
κράτα να περάσουν μήνες
κράτα να περάσουν χρόνια
να περάσει και η ζωή




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 93.4%  (3 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 18838
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η ζωή μου όλη
1974
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[1] Άκης Πάνου - Η ζωή μ...
2010
[2] Δυο αλήθειες
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 17-02-2006
   gorgee
12-11-2016 21:02
1η κυκλοφορία το 1973 σε δίσκο 45στρ Minos 5449.
   klementza
13-11-2009 07:04
ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ!
   LA'I'KOS
17-02-2009 06:01
ME NOHMA
   best21
16-06-2008 10:13
Αθανατος ο Στελιος Αθανατος & ο Ακης το τραγουδι Αξεπεραστο

Αυτα τα τραγουδια πρεπει να διδασκονται σε οσους ασχολουνται με την μουσικη και οχι μονο ειναι ειτε μας αρεσει
ειτε δεν μας αρεσει εθνικη μας κληρονομια

Ελληνες ξυπνηστε αυτα τα τραγουδια μας κανουν υπερηφανους
   Laikos
16-02-2008 01:47
Apo ta kalytera tragoudia tou Stelara krima pou den einai poly gnwsto kai den to paizoun sta magazia...
   Minos
23-12-2007 23:26
Γιατί το σχολιάζετε αντί να το διορθώνετε;
   cavalier
08-09-2007 06:57
Σωστός Akis44!

Επίσης, στην πρώτη στροφή, λέει:

" άντε να περάσει η μέρα " (τρις)

κι έπειτα:

" άιντε να περάσει η νύχτα " (τρις)
   Akis44
12-05-2007 13:47
στον τελευταιο στιχο μετα το να περασουν μερες ειναι να περασουν μηνες και οχι νυχτες.........και λιγο πριν ειναι να φτασει το πρωι και οχι να ερθει


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο