Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 186849 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Ανόητες αγάπες - 1994       
 
Στίχοι:  
Πάνος Κατσιμίχας & Χάρης Κατσιμίχας
Μουσική:  
Πάνος Κατσιμίχας & Χάρης Κατσιμίχας


Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ’ την αρχή
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ, στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα

Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα
έτσι όπως παίξαμε κι οι δυο με ζάρια πειραγμένα
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 91.8%  (40 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 119553
      Σχόλια: 102
      Αφιερώσεις: 23
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Για τους πρίγκιπες τ...
1994
[1] Παράλληλη Δισκογραφί...
1997
[2] Ζωντανή ηχογράφηση σ...
1997
[3] Τραγουδήστε, μην ντρ...
2008
[4] Καλοκαίρια και Χειμώ...
2007
[4] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
[5] Τόσα χρόνια μια συνα...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   inaki167
26-05-2013 22:24
τι υπέροχο τραγούδι, απλά δεν περιγράφεται!
   Μαρία |Δ.Μ|
15-06-2012 12:48
Μά8ε να φεύγεις όταν η αγάπη του άλλου έχει τελειώσει.. αυτό 8α πει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ... Λόγια λόγια ψεύτικα...
   dsensitive
31-05-2011 16:12
'' Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα
Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ
άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ' την αρχή,,


   entexnα
21-12-2010 07:20
Xamenoi apo xeri,xamenoi kai oi duo....Logia...Logia yeutika....
   ksoukaki
28-10-2010 00:15
logia,logia pseftika.....
   9εα αφροδητη
08-10-2010 05:56
peite mo0..mporei kaneis na perigra4ei auto to trago0di me le3eis? oxi..... ...!!to trado0di auto kai oi trago0distes fisika einai 2 apo to0s logo0s po0 eimai perifani ellinida
   PARIS (CHE GUEVARA)
25-08-2010 07:39
ΤΕΛΕΙΟ
   mar@ki 9410 4ever
20-07-2010 07:01
polu wraiooooo!!!
   doraki t trelo paokaki
29-05-2010 12:45
ola telika einai monaxa -LOGIA-.......otan plhciazei h wra n knc t logia pra3eic gncai kapnoc........!!!!
   Babymylo
17-12-2009 10:25
logia logia logia...
logia pseftika!
   mamwko!!!!
09-12-2009 16:01
χαμένοι από χέρι.......................
χαμέοι κ οι δυό........................................
a re kafreeeeeeeeeeeeee
   mamwko!!!!
09-12-2009 16:00
logia logia logia logia pseftika. . . . . . . . .

ta ferame apo dw.... ta ferame apo kei............ ante 3ana sta idia.... sta idia ap'thn arxh. . . . . . . . . . . .
μου 'λειψες............................................................!
   everest
31-10-2009 11:51
ama po oti einai teleio 8a eimai san olous ts allous kai dn 8elo
   motionissst@
16-06-2009 09:57
τελειο
   ikaria...
05-06-2009 07:14
XAMENOI AΠΟ ΧΕΡΙ,ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ....ΛΟΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ....ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...
   thrilos18
14-03-2009 15:55
τέλειο
   Phoenix26
02-03-2009 02:02
Λογια,λογια,λογια,λογια ψευτικα....

Πως μπορεσες να συμβιβαστεις τοσο ευκολα σε αυτην την κατασταση και να μην προσπαθησεις καθολου για αυτο που ειχαμε και ακομα δεν εχει τελειωσει? Να μην αντεχεις διπλα μου χωρις να με φιλας και να συμβιβαστεις με κατι αλλο?

Να σου πω "αντιο"? Δεν μπορω...ακομα.... Σου το αφιερωνω.
   styli!!!
18-02-2009 06:52
τεΛιο
   styli!!!
18-02-2009 06:52
τεΛιο
   ΛΟΦΟΣ
18-02-2009 03:29
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά

ξανά απο την αρχή...ξανα στο τίποτα...
   ifizzZZ
07-12-2008 05:44
Ναι όντως είναι ένα από τα πιο καλύτερα τραγούδια!!

Είχαν γράψει τότε εποχή με αυτό και με άλλα φυσικά τραγούδια τους!!
Είναι ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟΙ!!

Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
άντε ξανά τα ίδια τα ίδια απ' την αρχή
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα

Τώρα τι να σου πω τι να μου πεις κι εμένα
έτσι όπως παίξαμε κι οι δυο με ζάρια πειραγμένα
τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά

Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα

   pellotarameni
26-11-2008 11:00
τελιο τραγουδι απλα προσκυναω
ειναι απο τα αγαπημενα μου...!!
   Φουλίτσα
21-09-2008 14:28
Ανόητες,αλλά αφού το ξέρουμε γιατί δεν προχωράμε;
   KNE !!!
14-09-2008 08:02
   marico butterfly
11-09-2008 04:49
μακαρι τα ωραια πραγματα να μενουν παντα ωραια.... ΤΕΛΕΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΣΤΙΧΟΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ...........
   Efrem13
30-08-2008 01:44
telio tragoudi api8anw poli dinati stixoi iperoxi erminia

apla TELIO
   bruce
25-08-2008 05:51
ανόητες αγάπες ανόητα φιλιά
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα

exo varethei na akouo pseftika logia
   crazygreek15
17-08-2008 20:37
to poio teleio tragoudi. se iremei. oi stixoi i mousiki ta panta!
   papxristos
23-07-2008 14:40
apla teleio
   Αφιερωμένο από poli konta - 697.....................
για dimitri - poli konta
18-07-2008 04:37
ela na se do ......... ena simadi kati............
   Ηλιόλουστη
19-06-2008 05:45
Εγω ξανα στο τιποτα στο γενικα εσυ ....
Απλα θεικο !!!!
   dimitra sofia
12-05-2008 10:59
   Efrem13
11-05-2008 01:29
telio tragoudi... telia erminia kai fisika telioi stixoi...
   Αφιερωμένο από vk - xxxx
για xxxx - xxxx
08-05-2008 05:56
teleiwsame distixws.....omws itan diki sou epilogi! mou eleges kai pws m'agapouses...ti na to kanw????anoites agapes,anoita filia k logia pseftika........auta exoun meinei na thimizoun esena
   Αφιερωμένο από εγώ - πρωτεύουσα
για εσένα - κάπου κοντά
26-04-2008 12:41
γιατί μου το κάνεις αυτό;
   βαριέμαι
19-04-2008 08:27
χαμάνοι από χέρι χαμένοι και οι 2.....
λογια,λογια,λογια,λογια ΨΕΥΤΙΚΑ....
ρε συ Νικο ήσουν πολύ μα παρα πολύ ψεύτης.....
   Αφιερωμένο από danai - nea erithrea
για b likeiou - nea erithraia
13-04-2008 10:41
...k n thimaste oloi ekeini ti mera sto sounio...!
   mouflouni
07-04-2008 05:15
δεν ξερω γιατι..αλλα αυτο το κομματι με εχει αγγιξει απ'την πρωτη στιγμη που το ακουσα..αφιερωμενο σε μια γλυκια παρουσια..
   m@riz@
04-04-2008 11:03
"Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο"
λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα αφιερωμένο σε δυο ματακια που νομιζουν οτι η αγαπη ειναι στα λογια...
   DoS1eR
22-03-2008 06:31
   NANO.NANO
04-03-2008 01:50
Πάντα στο γενικά ψυχή μου είσαι...
   Αφιερωμένο από rafaella - iraklio kritis
για iraklis - irklio kritis
25-02-2008 01:19
sou afierwnw auto to tragoudi giati thelo na ksereis oti se misooooo
   Ti σημασία έχει?
15-02-2008 15:54
Logia logia PSEUTIKA...Telos..
   mikros poihtis
29-01-2008 14:51
"Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό", περασα πολλες απο αυτές με το να σκεφτομαι μια κοπελα που αποφασισε να μου πει οτι δεν με θεωρεί κατάλληλο, μετά από 3 μήνες.
   Στίλβη
22-01-2008 02:35
δεν γράφονται πια τέτοια τραγούδια!
   agnosti_psixi
17-01-2008 14:14
mou eleges oti me thes k twra mou ta gurises...giati me vasanizeis?
   ΓΙΑΤΙ?..01/06/2007
29-10-2007 08:04
Λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα!!!

Εγώ το τίποτα θα το αντέξω όντας εγκλωβισμένος εσύ το γενικά πως θα το ζήσεις ενώ έχεις επιλογές..ΚΡΙΜΑ!!
   kiklamino
13-10-2007 01:31
λόγια, λόγια, λόγια........λόγια ψεύτικα!
   Αφιερωμένο από Εγώ - Κηφισιά
για εαυτό μου - το ίδιο μέρος
08-08-2007 15:20
Μας υποχρέωσες!
   Melinda
30-07-2007 21:40
Klaiw kathe fora pou to akouw! "Logia logia logia - logia pseftika"
   Αφιερωμένο από annouli........ - αθηνα
για γιωργο - αθηνα
16-07-2007 08:50
αυτο το τραγουδι θελω να το αφιερωσω σε ενα ατομο που αγαπαω ακι θα το αγαπαω για ολη μου την ζωη..αν και δεν ειμαστε μαζι.....μπορει να με πληγωσε αλλα ποτε δεν θα τον ξεχασω και παντα θα τον αγαπαω.
   Αφιερωμένο από eua - rodo
για xxx!! - rodo
03-07-2007 05:24
anoites?????den nomizo.........ola fia kalo apla emas mas fainontai ola anoita eilika agapas k den agapiesai einai basano,martypio....
   Rozaki@
02-07-2007 19:07
Δεν ξέρω αν με αγαπάει όπως παλιά και πονάω.......
Νύχτες δίχω όνομα νύχτες χωρίς σκοπό........
   athanath1
18-05-2007 09:18
steli0 i luv u..
   Sweet Killer
10-03-2007 10:04
Νύχτες δίχως όνομα νύχτες χωρίς σκοπό
χαμένοι από χέρι χαμένοι και οι δυο.....

Μοναδικό τραγούδι,πολλές αλήθειες.......
Δεν είναι κρίμα αγάπες που ξεκινάνε τόσο όμορφα να καταλήγουν να τις θυμόμαστε ως ανόητες? Κρίμα....
Αλλά δυστυχως, ό,τι αρχίζει ωραίο τελειώνει με πόνο....
   antimoda style
10-02-2007 15:56
το τραγούδι γίνεται ωραιότερο όταν κάθεσαι σε ένα "φιλικό χώρο"με την παρέα σου και το τραγουδάς....(η όλη ατμόσφαιρα...τα πάντα ηταν τόσο ωραία...!) ή όταν είσαι σε συναυλία των φίλων σου και τους ακούς να το ερμηνεύουν αυτοί με τον δικό τους καταπληκτικό τρόπο............!!!!!!!!!!!!
   PIPER
28-12-2006 08:22
apo ta kallutera tragoudia pou exw akousei me ekfrazei polu!!!!!!
   Αφιερωμένο από agnwsti - peristeri
για agnwsto - peristeri
06-11-2006 02:16
meta apo sena ola gia mena einai anohta eisai h oysia ths zwhs moy!!!
   Αφιερωμένο από Άννα - ΤΡΙΚΑΛΑ
για Γιανναρίδη - ΤΡΙΚΑΛΑ
17-10-2006 05:40
ΣΑΓΑΠΏ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
   sofinoulitsa
09-10-2006 07:48
ειναι γαματοοοοοοο!
βασιλη μου...
   funeral of hearts
13-09-2006 08:52
afieromeno st petro p m edi3e oti i ayapi praymati kideuei ts kardies..
   asimbibastos
07-09-2006 08:06
   spyla
18-08-2006 16:53
dikio exeic...anoitec agapec...anoita filia...
logia pceytika...
   glikoyla
14-08-2006 03:03
"anoites agapes...anoita filia..logia, logia, logia pseftika...."
   Αφιερωμένο από Άγνωστη - Περιστέρι
για Παντελή - Περιστέρι
07-08-2006 17:11
Καμιά φορά το ν'αγαπήσεις κάποιον είναι πολύ πιο εύκολο απ'το να τν ξεχάσεις.....Σε σένα που αγάπησα μ'όλη την ψυχή κ ήρθε η ώρα να σ πω αντίο....
   axrhstoss
06-08-2006 11:28
Καλα,αυτοι οι Κατσιμιχα ειναι ικανοι για το καλυτερο αλλα και για το ακομη καλυτερο!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
01-07-2006
Α Ν Ο Η Τ Ε Σ Α Γ Α Π Ε Σ ...... δε μου απέδειξε κανείς το αντίθετο...
   Ανώνυμο σχόλιο
06-06-2006
Αν είναι "ανόητες" οι αγάπες κι "ανόητα" τα φιλιά, μόνο όταν τα λόγια είναι "ψεύτικα", τότε μη στεναχωριέσαι... Κάποτε γίνονται κι αυτά "αληθινά"...
   Ανώνυμο σχόλιο
31-05-2006
αφιερωμένο σε μια ψυχή που...δεν κατάλαβε το νόημα της αγάπης..!!
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2006
anoites agapes,anoita filia,logia PSEFTIKA....prepei na to ziseis gia na to katalaveis..ola einai vgalmena apo tin zwi,kai kapoius tous ekfrazoun apolyta..(sophia)
   Ανώνυμο σχόλιο
25-05-2006
Just perfect!!! candy girl
   Ανώνυμο σχόλιο
09-05-2006
kommmatara telio xari k panw iste telioi (stephanie-kupros-lemesos)
   Ανώνυμο σχόλιο
06-05-2006
apo tin meria mou ontos htan anohth h agaph giati fantaaki mou se pligosa poly k se apatisa k polu!sygnomh:(
   Ανώνυμο σχόλιο
28-04-2006
Αφιερωμενο στον Λαμπρο που οτι εκανε ηταν ψευτικο τελικα!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
21-04-2006
afierwmeno ston mixahl aggelo.....pou kapote magapouse-----***
   Ανώνυμο σχόλιο
14-04-2006
στο γενικα εσυ...............αφιερωμενο στν Δημήτρη
   Ανώνυμο σχόλιο
27-03-2006
afieromeno sto giorgo mou.......
   Melinda
12-03-2006
F-O-V-E-R-O.. yperoxo... katapliktiko..... anoites agapes
   Ανώνυμο σχόλιο
15-02-2006
Είσαι η ζωή μου και θα είσαι για πάντα-Σ'αγαπάω όσο κανέναν-Μακάρι τα αισθήματα να ήταν αμοιβαία
   Ανώνυμο σχόλιο
31-01-2006
sygxaritiria stous dimiourgous tou tragoudiou coz en TeLeIo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
26-01-2006
petiximeno to parapano sxolio! bravo!!!!!!!!:-)
   Ανώνυμο σχόλιο
24-01-2006
Ax autes i agapes...Oso anoites k an ine ine autes p mas allazun ti zwi..ti mia stigmi mas kanun na es8anomaste omorfa tn alli asxima, tn alli yperoxa!Ax, anoites agapes,anoita filia, logia 4eutika...
   Αφιερωμένο από Lwra -
για Mixali -
23-01-2006 20:21
u broke my heart ...
   Ανώνυμο σχόλιο
21-01-2006
ki ego to afierono ston prosfato proin moy,yperoxo song!!
   Ανώνυμο σχόλιο
04-01-2006
stefanos + soula
   Ανώνυμο σχόλιο
26-12-2005
δυστυχώς...λόγια ψεύτικα.. πόσο εύκολα σε εκμεταλλεύονται.. χωρίς να σου περνάει απο το μυάλο.. από μία πρόσφατη εμπειρία μου έμαθα να μην εμπιστεύομαι εύκολα τους γύρω μου.. μπορεί να ακουστεί πολύ παιδιάστικο αλλά ο κόσμος που φανταζόμουν γκρεμίστηκε
   Ανώνυμο σχόλιο
24-12-2005
τι ειναι ποι ανοητο απτην αγαπη....?
   Αφιερωμένο από ΝΙΚΗ - ΤΡΙΚΑΛΑ
για ΓΙΩΡΓΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ
13-12-2005 04:48
   Αφιερωμένο από ΘΕΟΔΩΡΑ - ΚΙΠΡΟ
για ΓΙΩΡΓΟ -
11-12-2005 13:15
ΑΝΟΙΤΕΣ ΑΓΑΠΕΣ..ΑΝΟΙΤΑ ΦΙΛΙΑ..ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ..ΛΟΓΙΑ 4ΕΦΤΙΚΑ
   Ανώνυμο σχόλιο
11-12-2005
anoites agapes..anoita filia..logia..logia..logia..logia 4EFTIKA... sto giorgo.. theodora.. krima.............
   Ανώνυμο σχόλιο
04-12-2005
ένα πολύ δυνατό πέρασμα
   Ανώνυμο σχόλιο
20-11-2005
TELEIO..!!!!!!!!!!! logia logia logia..logia 4eutika..(gt re niko?) -kapoia apo paralimni-
   Ανώνυμο σχόλιο
17-11-2005
είναι ότι πιο τέλειο έχει γραφτεί για την αγάπη!!!!!!!!!!!!
   Αφιερωμένο από jhfdshkreaURE -
για pano - 63y`ayd
15-11-2005 12:10
   Ανώνυμο σχόλιο
31-10-2005
to tragudi ayto einai ena kommati apo mia psyxh pou molis exei dialythei...merikes fores o ponos mas dinei zvh kai kanei tis nyxtes mas...nyxtes xwris skopo alla h meres pou epodai ua einai poly kalyteres...yperoxo kommati...idaniko gia na agaliasei mia plymmyrismenh kardia....eni
   Ανώνυμο σχόλιο
22-10-2005
Α ρε Θεανω.. Α ρε Θεανω.....εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά
   Αφιερωμένο από soFos - Athina
για kaT3rina - makria
30-09-2005 18:06
Etsi htan opws ta leei???? krima... (s'agapw)
   Ανώνυμο σχόλιο
13-09-2005
κάποιες αγάπες καταλήγουν ανόητες...άξιζε τελικά; Γιάννης
   Ανώνυμο σχόλιο
06-09-2005
Afieromeno ston andrea.....giati i agapi mas egine anoiti................4.6.2002-28.7.2005
   Ανώνυμο σχόλιο
13-07-2005
Τα φέραμε από δω τα φέραμε από κει............einai kataplhktikooooooo
   Ανώνυμο σχόλιο
13-07-2005
εγώ ξανά στο τίποτα στο γενικά εσύ στο γενικά.......simona mykonos pros ...
   Ανώνυμο σχόλιο
13-07-2005
ειναι πολυ ωραίο τραγούδι και μου ταιριαζει................ειδικα αυτην την περιοδο...σιμονα
   Αφιερωμένο από MARTHA - ATHINA
για lefteris - ATHINA
05-07-2005 09:39
ayto to tragoudi einai gia mhn xaliesai me anohtes agapes giati den aksizoun .
   Ανώνυμο σχόλιο
22-06-2005
telio!!!panos+ioanna elpizw na imaste kapote mazi pali...ioanna apo lefkosia
   Ανώνυμο σχόλιο
05-05-2005
τραγουδι για να θυμασαι και να κλαις...Φοβερο!!! Συγχαρητήριαστους συνθέτες αλλά και στους ερμηνευτές...!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
08-04-2005
Εξαιρετικό τραγούδι!Μιλάει σ'όλους μας!Μόνο νομίζω πως κάνετε 1λάθος!Οι στίχοι είναι των ιδίων+όχι της Βαμβουνάκη!Βλέπω μόλις τώρα+την εκπομπή του Λευτέρη Παπαδόπουλου με αφιέρωμα σ'αυτούς+το ανέφεραν!
   Ανώνυμο σχόλιο
05-04-2005
Το αφιερώνω στον Ηλία για να θυμάται πως ίσως αυτή η σχέση αποδειχθεί λάθος αλλα θα είναι για πάντα το καλύτερο λάθος της ζωής μου
   Ανώνυμο σχόλιο
21-03-2005
ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ .....ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΠΟ .......
   Ανώνυμο σχόλιο
02-03-2005
ʼχ αυτα τα λόγια τα ψεύτικα,γιατί να είναι ψεύτικα gmt?:-( (BABY MOU)
   Ανώνυμο σχόλιο
14-02-2005
φοβερο κομμάτι...
   Αφιερωμένο από ΣΟΦΙΑ - ΑΘΗΝΑ
για Μ......Η - ΑΘΗΝΑ
25-06-2004 04:10
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΛΠΙΖΩ.ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ....
   Αφιερωμένο από Alikh -
για Giorgo - Germania
23-02-2004 04:16
mou leipeis!!
   Αφιερωμένο από domenica -
για dhmhtrh - serres
31-12-2003 02:36
kala den ntrepesai na stelneis tis idies afierwseis se tosa koritsia?ntroph sou pseyth.den to perimena.mhn me ksanaenoxliseis.pote ksana.eleos!!!!DOMENICA!!!!
   Αφιερωμένο από Margy - germ
για Spyro - italy
11-12-2003 14:22
Sosta...? :-P
Den mporeis na peis...telio to songaki :-)
   Αφιερωμένο από Α -
για Σ -
09-11-2003 07:01
Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ......
   Αφιερωμένο από ΓΙΑΝΝΑ - ΚΥΠΡΟ
για ΛΕΝΑ - ΑΘΗΝΑ
01-11-2003 02:15
ΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΟΛΛΙΤΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΕ ΠΕΘΥΜΙΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Στίχοι που δένουν με την μουσική όσο πιο αρμονικά γίνεται. Τα συγχαρητήριά μου στους Κατσιμιχαίους.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ   ( ΧΡΗΣΤΟΣ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
υπάρχουν πολλά τραγούδια όμως λίγα από αυτά ειναι τοσο ομορφα   ( ΗΛΙΑΝΑ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Όταν είχε πρωτοβγεί αυτό το τραγούδι μου άρεσε πάρα πολύ….χωρίς να με εκφράζει τότε….«εκείνος»…θύμωνε και με κατηγορούσε….Μετά από χρόνια με εκφράζει εξ’ αιτίας του!!! Γιατί πια…δεν θυμώνει με τον εαυτό του?….Μ…Δ…
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ   ( ΒΑΣΩ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑ   ( ΘΟΔΩΡΗΣ )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Και μια ΑΓΑΠΗ δεν μπορεί να είναι ανόητη...!!!   ( Blind_Guardian )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
kaisimihes iste telioi   ( *stelios* )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ta misa logia lipune..kapoios na to diorthosei   ( christina )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο