Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 222207 Ποιήματα, 27191 Μεταφράσεις, 26565 Αφιερώσεις
 

 Έρωτά μου αγιάτρευτε - 1980       
 
Στίχοι:  
Ηρακλής Παπασιδέρης
Μουσική:  
Τάκης Σούκας


Έρωτά μου αγιάτρευτε
και καημέ μου μεγάλε
ιστορία μου όμορφη
της ζωής μου φινάλε

Έρωτά μου έρωτα μου έρωτα μου
μόνο εσύ με κυβερνάς
είσαι εσύ το κάτι άλλο
στην καρδιά μου
μες στις φλέβες μου κυλάς

Έρωτά μου παράξενε
μακριά σου δεν κάνω
αν σε χάσω καλύτερα
προτιμώ να πεθάνω

Έρωτά μου έρωτα μου έρωτα μου
μόνο εσύ με κυβερνάς
είσαι εσύ το κάτι άλλο
στην καρδιά μου
μες στις φλέβες μου κυλάς




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (4 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 38083
      Σχόλια: 13
      Αφιερώσεις: 5
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Έρωτά μου αγιάτρευτε
1980
[2] Αργά τη νύχτα
1986
[2] Θυσιάστηκα
2006
[3] Μπροστά σ' ένα μικρό...
1998
[4] Ποιο δρόμο να πάρω
2006
[5] Ο μπαμπάς είναι στα ...
1992
[6] Παρουσία κοινού – Απ...
2006
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Dolores @ 09-02-2006
   jonhsmith7
17-08-2016 16:56
sto sofaki mou to afierwnw erwtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mou
   Andonis PAOK
28-09-2015 00:25
Πού το άκουσε; Εδώ μωρέ, από κάποιον Καζαντζίδη
https://www.youtube.com/watch?v=8W_JoDrmtLk
Αν λες εσύ βέβαια ότι το χαλάνε το τραγούδι, πάσο, κάτι θα ξέρεις
   nnikosaidos
11-09-2012 09:54
μες στις φλέβες μου κυλάς ;;;;;;
Έρωτά μου παράξενε ;;;;;;;
που το ακουσες;;;;; ΕΛΕΟΣ. ΕΛΕΟΣ.
ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΤΕ.
ΕΛΕΟΟΟΟΣ.
   aris62
25-06-2011 00:30
Κώστας Κόλλιας λέγεται και όχι Γιάννης!
   ARETARA
01-12-2009 00:38
μες στο αιμα μου κυλας...
   Popokatepetl
23-10-2009 16:48
Πίτσα Παπαδοπούλου, θεά!!!
   προσωδός
21-02-2009 17:32
Μοναδικό. Έξοχα τραγουδισμένο και από την Ελένη Βιτάλη.
   cristinapap14
23-11-2008 10:28
   ILIA_BLACK_ANGEL
19-01-2008 04:11
απιστευτο τραγουδι τελειο
   artista_k
03-09-2007 02:53
Ο Κόλλιας είναι όλα τα λεφτά, αλλά μια παραπάνω συμπάθεια έχω στην... Κατερίνα Στανίση!!! Απ'αυτήν το πρωτοάκουσα!
   Αφιερωμένο από Nektarios - Attiki - Keratea
για Μαριλενα - ..
29-07-2007 10:26
Sou to afierono me oli mou tin agapi...eisai o protos an8ropos pou 8elo na vlepo ka8e mera pou 8a ksipano, kai o telefteos prin kliso tin mera mou.. 8elo na koimamai kai na ksipano mazi sou ka8e mera
   Αφιερωμένο από MIKE - THESSALONIKI
για MARIZOULINI - KOLWNAKI
15-06-2007 02:37
ερωτα μου... ερωτα μου... ερωτα μου...
   lenakouli
14-02-2007 00:47
   lenakouli
14-02-2007 00:46
Αθάνατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αφιερωμένο για τη σημερινή μέρα
14 Φεβρουαρίου
   Αφιερωμένο από JENNY - A8HNA
για ANGEL - A8HNA
11-01-2007 02:12
ERWTA MOY ESY!!!!
   Αφιερωμένο από ΣΤΕΡΓΙΟΣ - ΑΡΤΑ
για ΕΛΠΙΔΑ - ΑΘΗΝΑ
08-01-2007 11:30
Σου το αφιερωνω αγαπη μου
   Αφιερωμένο από prigipesa sou - Κατερίνη
για Σάκη - Κατερίνη
04-12-2006 02:54
καλημέρα μωράκι μου,αγιάτρευτε ερτωτά μου!!!
   piperi
21-11-2006 05:33
Το τραγουδάει ο Γιάννης Κόλλιας


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο