Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
106789 Τραγούδια, 247642 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Πάει η αγάπη μου - 1977       
 
Στίχοι:  
Γιάννης Καραλής
Μουσική:  
Γιάννης Καραλής


Πάει η αγάπη μου πάει με άφησε
μόνη σε κάποια γωνιά
να `τανε Θεέ μου καλύτερα φάρσα
αχ να `τανε πρωταπριλιά

Κάποιο παγκάκι κοιτάζω στο πάρκο
και χίλια θυμάμαι φιλιά
όρκοι κομμάτια και πίκρα στα μάτια
δε λέει να σβήσει η φωτιά

Πάει το όνειρο πάει η ελπίδα
χαμένη και πού να σε βρω
ήταν μια μέρα θυμάμαι τ’ Απρίλη
που χάθηκες στο δειλινό.

Πάει η αγάπη μου πάει με άφησε
μόνη σε κάποια γωνιά
να `τανε Θεέ μου καλύτερα φάρσα
αχ να `τανε πρωταπριλιά




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 94.4%  (21 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 35008
      Σχόλια: 17
      Αφιερώσεις: 8
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Απλά τραγούδια
1977
[1] Άλκηστις Πρωτοψάλτη ...
1993
[1] Τα πρώτα μου τραγούδ...
1994
[1] Απέναντι
1998
[1] Στην αρχή (1975-1977...
2004
[2] Τσάρλυ Τσάπλιν
1978
[3] Αμάν
1991
[3] Οι μπαλάντες της ζωή...
2003
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 08-12-2002
   Viennezos
14-09-2006 18:01
Η πρώτη εκτέλεση με την Πρωτοψάλτη είναι από τον προσωπικό της δίσκο "Απλά τραγούδια" (1977).
   naoum
06-06-2011 05:03


ΤΕΛΕΙΟ

ΠΟΣΟΙ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΣΜΟ?
   ioannoulitsoula
10-06-2010 06:33
ΠΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ......................................::520::
   xristina...! :-) :-*
07-04-2009 12:03
   ALKISTAKI(HELENA)
19-01-2009 09:27
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!1
   iw@nν@
26-04-2008 10:01
.........ax
   cavalier
28-08-2007 11:45
Διόρθωση της τρίτης στροφής:

Πάει το όνειρο πάει
χαμένη η ελπίδα και που να σε βρω
ήταν μια μέρα θυμάμαι τ' Απρίλη
που χάθηκες στο δειλινό
   Αφιερωμένο από stiliana - Limassol
για George - Papho
25-05-2007 06:24
Girise Georgo mw girise piso monahi den thelo na zo liono sta lithia k thelo na ziso mazi sw giati sagapo. 1992
   Αφιερωμένο από stiliana - Limassol
για George - Papho
25-05-2007 06:21
Girise Georgo mw girise piso monahi den thelo na zo liono sta lithia k thelo na ziso mazi sw giati sagapo
   Χρύσα
16-03-2007 15:00
Πάει η αγάπη μου πάει.......

akrivws kai egw auto ton stixo 8a grapsw....
   gellitsa697
14-02-2007 04:48
πάει η αγάπη μου...........
   Αφιερωμένο από ΑΝΝΑ - ΑΘΗΝΑ
για ΓΙΑΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ
28-11-2006 11:08
ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΠΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΑ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ΑΚΟΜΗ.
   Ανώνυμο σχόλιο
17-06-2006
Νομίζω ότι το λέγε η Τσανακλίδου και όχι η Πρωτοψάλτη. Θ
   Ανώνυμο σχόλιο
20-05-2006
ΤΕΛΕΙΟ (ΤΙΝΑ)
   Ανώνυμο σχόλιο
04-01-2006
I love this song!!! It reminds of my teenage years... And people can say want they want, but the reality is this is Dantis song...
   Ανώνυμο σχόλιο
22-11-2005
Το λεγε η Πρωτοψαλτη αυτο; Ελα ρε θηριο! Μην ειναι φαρσα και πρωταπριλια;
   Ανώνυμο σχόλιο
19-10-2005
ine oti kalitero exo akousi k m teriazi gt k i dikia m i agapi ma afise moni se kapia gonia k tha thela na itan psema....
   Ανώνυμο σχόλιο
17-07-2005
paei i agapi m paei me afise moni se kapoia gwnia na tan thee m kalitera farsa ax na tane prwtaprilia... 17/7
   Αφιερωμένο από SOFIA - kupro
για stefano - kupro
25-04-2005 09:03
itan mia mera 8imame t'aprili pu xa8ikes sto dilino
   Ανώνυμο σχόλιο
25-04-2005
stefane sto afierono....sofia
   Αφιερωμένο από despw -
για mario - cyprus
11-12-2004 07:15
paei i agapi m......To 3erw pws den 8a s 3anadw.....I have this feeling.....8a s vlepw pou k pou...Elpizo n m 8imase k n stelnis k kanena msg kapou kapou..S'AGAPW
   Αφιερωμένο από g... - lim
για k - lim
25-10-2003 06:55
moraki mu gliko se pe8imisa
   Αφιερωμένο από p -
για s -
24-10-2003 07:40
eimai poly exofrenin exo ta nevra mu k den xero ti tha kano pleon mazi su
   Αφιερωμένο από debby -
για giorgo -
24-10-2003 07:39
eise enas kathisterimenos, ftanos, kilintziros
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
teleio   ( cossie )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο