Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
95361 Τραγούδια, 236809 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Αναστενάζω βγαίνει φωτιά - 1968       
 
Στίχοι:  
Στέφανος Βαρτάνης
Μουσική:  
Στέλιος Καζαντζίδης


Αναστενάζω βγαίνει φωτιά
κλαίω ραγίζουν τα βουνά
από τα βάσανα μου τα βαριά
κι ο ουρανός αστράφτει και βροντά

Άκου θλιμμένε ουρανέ
τον αναστεναγμό μου
δώσ’ μου κουράγιο στην καρδιά, αααααχ
ν’ αντέξω στον καημό μου

Της μοίρας μου κατάδικος
τραβώ τον δρόμο μου σκυφτός

Μοίρα σκληρή μη με χτυπάς
απάνω στην πληγή μου
άσε με λίγο να χαρώ, αααααχ
στη μαύρη τη ζωή μου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (6 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 14395
      Σχόλια: 10
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στέλιος Καζαντζίδης
1968
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2005
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[2] Τα τραγούδια μου
1983
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   dalaras.com @ 07-11-2002
   netriofron
19-09-2016 12:20
+++++ ΜΑΡΙΝΕΛΑ !!!!!!!!!!
Κυκλοφορησε στις 2--2--1965 --- 45ρι της PARLOPHONE (GDSP-2984)
Το τραγούδι μπαίνει στο μεγάλο δίσκο «Στέλιος Καζαντζίδης» (1968). Σ’ αυτή την εκτέλεση ο Καζαντζίδης τραγουδά κατευθείαν, χωρίς καμιά εισαγωγή.
Σε αντίθεση με το 45άρι στο οποίο ακούγεται εισαγωγή από φαρφίσα. Η εκτέλεση αυτή δεν έχει επανεκδοθεί μέχρι σήμερα σε Lp ή cd.
[ Πηγη http://www.ogdoo.gr/erevna/thema/stelios-kazantzidis-ta-kryfa-kai-ta-komm ]
   epetzik
08-11-2010 14:00
Νταλάρας For........... never. Άσε μας ρε Γιώργη. Καλυτερα από δίσκο με το Στελλάρα, παρά Live μαζί σου
   giannis_k21
19-06-2009 06:01
Ρε παιδια σιγουρα ο Στελιος δε συγκρινεται με κανεναν και ειδικά με το Νταλάρα. Ο Νταλάρας όμως ξανατραγουδάει αυτα τα τραγούδια οχι για να δειξει τη φωνη του αλλα για να μας τα θυμίζει που και που...... οι συναυλιες - αφιερωματα που κάνει ειναι ενας ελαχιστος φορος τιμης σε ολους εκεινους τους μεγαλους.....
   stauroskan
28-02-2009 10:08
megali ektelesi. Nai re paidia poios dalaras pate kala ?? elate ligo sta sugala sas t na mas pei k o dalaras. Eimai mousikos k fwni san tou kazantzidi den uparxei parte t xabari. Suniditopoihste oti einai i megaluteri elliniki fwni asxeta an sas aresoun i oxi ta tragoudia tou...
   Laikos
20-07-2008 23:27
MEGALO TRAGOUDI..POIOS NTALARAS RE MPROSTA STO STELARA XANONTAI OLOI!
   panos7205
15-06-2008 13:47
mono pou to akous... anatrixiazeis!einai o theos tou tragoudiou o stelios!den sigrinetai me kanenan!
   G E O R G E
06-04-2007 05:59
Καζαντζιδης εκει που αρχιζει και τελειωνη το Ελληνικο λαικο τραγουδι !!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
02-02-2006
Στελάρα αθάνατε
   Ανώνυμο σχόλιο
02-10-2005
Το τελειότερο τέλειο
   Ανώνυμο σχόλιο
04-03-2005
t;elio..


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο