Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
76165 Τραγούδια, 226211 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Δε σε πιστεύω - 1968       
 
Στίχοι:  
Πυθαγόρας
Μουσική:  
Βασίλης Βασιλειάδης


Δε σε πιστεύω όσο και να κλαις
κι αύριο θα `σαι όπως ήσουν χτες
αν όπως σ’ αγαπούσα μ’ αγαπούσες
δεν θ’ άνοιγες στα στήθια μου πληγές

Θα κλάψω πικρά μα θα ξεχάσω
μα θα ξεχάσω με τον καιρό
καινούρια ζωή θα χαράξω
να μην πονάω που σ’ αγαπώ

Δε σε πιστεύω σ’ έχω μάθει πια
δεν έχεις λόγο ούτε και καρδιά
αν ήθελες εσύ θα με κρατούσες
μα τώρα και να θέλεις είναι αργά

Θα κλάψω πικρά μα θα ξεχάσω
μα θα ξεχάσω με τον καιρό
καινούρια ζωή θα χαράξω
να μην πονάω που σ’ αγαπώ




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (15 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 17585
      Σχόλια: 9
      Αφιερώσεις: 3
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Στέλιος Καζαντζίδης
1968
[1] Ο Καζαντζίδης τραγου...
1980
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1982
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
1991
[1] Καζαντζίδης - Αυτή ε...
1992
[1] Στέλιος Καζαντζίδης ...
2006
[1] Λαϊκό τραγούδι - Η α...
2010
[2] Τα λαϊκά της νύχτας ...
1984
[2] Πριν τελειώσει η νύχ...
1989
[2] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
[3] Σαν παλιό κρασί
1999
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Αντώνης @ 03-12-2002
   netriofron
15-09-2016 18:17
+++++ ΛΙΤΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΗ !!!!!!!!!!
Ηχογραφηθηκε 20 Απρίλιου 1966
Κυκλοφορησε 10 Αυγουστου 1966 --- Δισκος ODEON (DSOG-3271)
   sakis11969
04-11-2015 11:33
Ο Γεροντοκόρος" - 1967 (Λ.Κωνσταντάρας) Δε σε πιστεύω Στέλιος Καζαντζίδης ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!
   πανούλης
21-06-2008 04:14
Ορέστη Λάσκου, "Ο Γεροντοκόρος" - 1967 (Λ.Κωνσταντάρας)
   katerinakon
12-04-2008 00:41
Θα κλάψω πικρά μα θα ξεχάσω
μα θα ξεχάσω με τον καιρό
καινούρια ζωή θα χαράξω
να μην πονάω που σ' αγαπώ...........
   Αφιερωμένο από Christina -
για Giganta -
25-05-2006 15:08
   Αφιερωμένο από B -
για Θ -
20-12-2005 05:39
τώρα είναι αργά ....
   Ανώνυμο σχόλιο
07-10-2005
ΓΙΑ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ
   Ανώνυμο σχόλιο
26-09-2005
Στην Μαρία από τον "μικρούλη" της. Γιώργος
   Ανώνυμο σχόλιο
25-07-2005
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!
   Αφιερωμένο από Σ....α - Αθηνα
για Αλεξη -
05-07-2005 12:41
Δε θελω να σε ξαναδω ποτε...
   Ανώνυμο σχόλιο
01-07-2005
alexandre sto afierono..... s.k.
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
TELEIO


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο