Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
95983 Τραγούδια, 237620 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Μια στάση εδώ - 1992       
 
Στίχοι:  
Φίλιππος Γράψας
Μουσική:  
Μάριος Τόκας


Μια στάση εδώ να βγω στο δρόμο να χορέψω ένα ζεϊμπέκικο
πάνω στην άσφαλτο και συ με ύφος ψεύτικο
να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις
να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις

Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου
πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου
να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία
για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία

Μια στάση εδώ θέλω απόψε να με δεις σε δυο ξεσπάσματα
να ξεχαστούνε της ζωής μας τα χαλάσματα
να μ’ αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις
να μ’ αντικρίζεις τάχα πως με υποστηρίζεις

Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου
πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου
να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία
για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία
Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου
πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου
να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία
για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 97.8%  (29 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 34314
      Σχόλια: 19
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η εθνική μας μοναξιά
1992
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1995
[1] Υπάρχει και το ζεϊμπ...
2005
[1] Καλοκαίρια και Χειμώ...
2007
[1] Δημήτρης Μητροπάνος ...
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Αντώνης @ 25-11-2002
   Άρτεμις Συλ
24-08-2013 21:04
Τι τραγούδι! Πόσο δυνατοί στίχοι!!!
   eikonikos
07-04-2013 01:59
Έγραψε πάλι ο Γράψας
   DJ Chris Theos (Theodosiou)
11-07-2012 16:47
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΗΜΗΤΡΗ
   elle88
26-10-2008 04:39
...να με κοιτάζεις,ταχα πως με λογαριάζεις.....
   anastasoyla
14-10-2008 05:39
Ο ΜΗΤΡΤΟΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΞΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΟΠΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ
ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.....
   Nikoliosn
17-05-2008 11:46
*Να με κοιτάζεις τάχα πως με λογαριάζεις
Θα κάνω στάση στη διπλή γραμμή του δρόμου
πόσο κοστίζει μια παράβαση του νόμου
να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία
για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία

"Να θυμάσαι οτι εγώ σε έχω δεί τελείως διαφορετικά από τους άλλους...απο όποιον κι αν σε έχει γνωρίσει...να το θυμάσαι...14/05/2008"
   kornos29
06-05-2008 21:40
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙΟ ΤΟΚΑ
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΡΙΕ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΘΡΗΝΕΙ
   kiriakos_cy
05-05-2008 09:55
polli kalos o dimitris alla o marios ine korifi twra dn ine mazi mas kalo taksidi marie
   katerinakon
12-04-2008 00:55
να σταματήσω θέλω την κυκλοφορία
για να φωνάξω ότι πρόδωσες την πιο όμορφη ιστορία

προδότη!
   Φαληρέας
07-02-2008 15:01
Κορυφή το τραγούδι!!!
Άρε Μητροπάνο!!!
   katerinakon
04-01-2008 05:09
ax
   Φένια!!!!!
21-03-2007 14:10
   skolix
15-09-2006 13:09
κέντησε πάλι ο τόκας
   Ανώνυμο σχόλιο
28-03-2006
Η απόλυτη καψούρα. ΘΕΪΚΟ!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
30-01-2006
Perfekt
   Ανώνυμο σχόλιο
06-12-2005
best tune ever!!!!!!!!!!
   libertad
23-09-2005
...να ξεχαστούνε της μας τα χαλάσματα...
   AnNaMaRia
26-03-2005
!!!!!!!
   ΜΠΑΜΠΗΣ1979
21-02-2005
ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΙΣΟΥΝΑ & ΕΣΥ - ΜΠΑΜΠΗΣ


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο