Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99739 Τραγούδια, 241728 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ποιος μου πήρε τη χαρά       
 
Στίχοι:  
Άκος Δασκαλόπουλος
Μουσική:  
Γιάννης Σπανός


Ηταν κάποτε δική μας
αν θυμάσαι η χαρά
τώρα σέρνω μες στους δρομους
τα σπασμένα μου φτερά

Ποιος μου πήρε την χαρά
και τα όνειρά μου τα φτωχά
Δεν αντέχω άλλο πια
την βαριά ετούτη μοναξιά

Παρ’ τον πόνο σου και έλα
στην παλιά μας γειτονιά
μέσα στα ζεστά σου χέρια
λησμονώ την παγωνιά




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (1 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 3958
      Σχόλια: 4
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Γιάννης Πουλόπουλος ...
1998
[1] Γιάννης Πουλόπουλος ...
2011
[2] Δίσκος 45 στροφών
1968
[2] Τα 45άρια του Δημήτρ...
1995
[2] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 14-12-2005
   netriofron
05-07-2018 22:22



1η : 1966 = Καίτη Χωματά , , Ενορχήστρωση : Γιάννης Σπανός , ------------ Δίσκος 45 στροφών της LYRA (LS - 1173) , & στο 2πλο CD ''Καίτη Χωματά ‎– Μια αγάπη για το καλοκαίρι'' (2010) ------------ https://youtu.be/Y9CJEHJtfvA


1966 = Γιάννης Πουλόπουλος +++++ Ελένη Κλάδη , , Ενορχήστρωση : Γιάννης Σπανός , ------------- Δίσκος 45 στροφών της LYRA (LS -1177) , & συλλογή ''Γιάννης Σπανός ‎– Τα μεγάλα τραγούδια'' (2010) ------------- https://youtu.be/82S-kvFoPwk


1967 = Δημήτρης Μητροπάνος , , Ενορχήστρωση : Γιάννης Σπανός , -------------- Δίσκος 45 στροφών της Philips ‎– 6260 , & συλλογή ''Γιάννης Σπανός ‎– Μεγάλοι Έλληνες Συνθέτες CD 2'' (2008) -------------- https://youtu.be/Fm1l1aGFi5s


ΠΗΓΗ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%9C%CE%BF%CF%85+%CE%A0%CE%AE%CF%81%CE%B5+%CE%A4%CE%B7+%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AC&type=release ]

   netriofron
12-08-2016 13:40
Ηχογραφηθηκαν,και τα δυο,στις 24 Ιουνίου του 1966 στη LYRA.
1η εκτελεση ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ (LYRA 1173)
2η εκτελεση ( 1 Ω Ρ Α μετα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!), Γιάννης Πουλόπουλος ++++ ΕΛΕΝΗ ΚΛΑΔΗ (LYRA 1177)
   netriofron
06-07-2016 20:49
1η εκτελεση 1966 ΚΑΙΤΗ ΧΩΜΑΤΑ (Lyra ‎– LS 1173)
   vbotis
07-10-2010 04:37
Δημήτρης Μητροπάνος σε 45άρι του 1968 (Αύγουστος)


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο