Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101439 Τραγούδια, 244924 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Θέλω τα ώπα μου - 1966      
 
Στίχοι:  
Αλέκος Σακελλάριος
Μουσική:  
Γιάννης Σπανός


Θέλω τα ώπα μου
θέλω τις τρέλες μου
θέλω τις τσάρκες μου
με γιώτα χι
Θέλω τις μάσες μου
θέλω τις φούμες μου
θέλω τις ξάπλες μου
στην εξοχή

Θέλω τ’ αλλιώτικα
θέλω τ’ απίθανα
και τα παράξενα
που ’χει η ζωή
Θέλω τα γλέντια μου
και τα ξενύχτια μου
θέλω τα όργανα
ως το πρωί

Θέλω τα αστεία μου
τα καλαμπούρια μου
την σαχλαμάρα μου
να τηνε πω
Θέλω τα χάδια μου
και την σφαλιάρα μου
από τον άνθρωπο
που αγαπώ

Θέλω τα πείσματα
θέλω τις ζήλιες μου
και τις κορδέλες μου
τις πονηρές
Θέλω τα όμορφα
θέλω τα ήσυχα
θέλω τις τρέλες μου
τις ζωηρές




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (5 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 28869
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1966
[1] Άννα Φόνσου - Τα κιν...
2008
[2] Αναμνήσεις
1969
[2] Δούκισσα η μεγάλη κυ...
1995
[2] Δούκισσα - Τα πρώτα ...
1995
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Minos, Ανδρόνικος @ 10-12-2005
   netriofron
20-02-2017 12:35
2006 = Σμαράγδα Kαρύδη + Eλισάβετ Kωνσταντινίδου + Γιώργος Kαπουτζίδης + Aργύρης Aγγέλου + Aγγελική Λάμπρη = οι πρωταγωνιστες του "Παρά Πέντε" @@@@ και μαλιστα ηχογραφηθηκε δπλα !!!! ,η μια σε εκτελεση Club ,και η αλλη η βασικη @@@@ -------- σε ΕΡ CD ''Θέλω τα ωπα μου'' ------- https://youtu.be/ItXhp_30BaM

2006 [Κυκλ. Δεκεμ.] = Καλομοίρα (Σαράντη) ------- στο CD ''Η Καλομοίρα Πάει Σινεμά'' -------- https://youtu.be/Pk0K2rcQ2uY
   netriofron
03-09-2016 22:08
Τραγουδαρα,ωραιο ανεβασμα !!!!!!!!
   netriofron
03-09-2016 22:08
1η = 1966 Άννα Φόνσου --- 45ρι στη LYRA-1215
2η= 1966 Δουκισσα --- 45ρι στην Phillips [''Οι Δίσκοι Του ROL ‎– Δ 14'']
--------
Η Δουκισσα το ηχογραφησε και στην Fidelity ‎–(FIN 4 ) ,το 1966 ΑΛΛΑ κυκλοφορησε ,(βαση αρ. μητρας),αρκετα αργοτερα,το 1967 μαζι με το περιφημο ,''Εχω Μιαν Αρρεβωνιάρα (Ελ Πάσο)'' [Τολης-Δουκισσα ]
   emotion
22-04-2013 14:14
Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   madalena!!!
23-04-2009 09:16
ΟΘΑΟΥ ΤΕΛΕΙΟ SONG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOY TAIRIAZEI APOLYTA
   Βόρειος
03-12-2008 10:06
Από την ταινία "Όλοι οι άντρες είναι ίδιοι", κινηματογραφική διασκευή του θεατρικού έργου του Ξενόπουλου "Πειρασμός".
   Ανώνυμο σχόλιο
17-07-2006
Πολύ χαρούμενο τραγούδι. Η εκτέλεση από την ομάδα του "Παρά Πέντε" είναι πολύ καλή.
   Ανώνυμο σχόλιο
05-02-2006
γραμμενο για μενα!!!Ακριβως αυτο που ειμαι


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο