Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99120 Τραγούδια, 240677 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Ζωή κλεμμένη - 1988       
 
Στίχοι:  
Σταμάτης Σπανουδάκης
Μουσική:  
Σταμάτης Σπανουδάκης


Ίσως εκείνο που ζητάς
εγώ να μην το έχω
κι απ’ ό,τι ονειρεύτηκες
εγώ πολύ ν’ απέχω.

Ίσως να μη σου φτάνω εγώ
γιατί πολλά ζητούσες
μα θα `ταν όλα αλλιώτικα
αν λίγο μ’ αγαπούσες.

Μη μ’ αποφεύγεις μάτια μου
μη με κοιτάς σαν ξένη
ζωή που δε μοιράζεται
είναι ζωή κλεμμένη.

Ίσως να σε κρατάει εδώ
μονάχα η συνήθεια
μα όσα κι αν μου `πες ψέματα
σ’ αγάπησα στ’ αλήθεια.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 94.6%  (15 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 45778
      Σχόλια: 25
      Αφιερώσεις: 8
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η φανέλα με το 9
1988
[2] Τανιράμα
1989
[2] Η νύχτα κατεβαίνει
1993
[2] Εφ΄ όλης της ύλης / ...
2000
[2] Δυνατά 1986-2007
2008
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Χρήστος (reg) @ 13-11-2002
   Aauunn
20-12-2017 10:29
Πόσο διαφορετικά θα ήταν όλα, αν δείχναμε λίγη πίστη και εμπιστοσύνη. Μερικές φορές είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεται, όσο δύσκολο κι αν είναι, γιατί στα εύκολα όλοι καλοί είμαστε.
   danini
16-11-2016 19:44
https://youtu.be/p80xgfGOQpc
   tender19
22-11-2013 00:58
Ίσως να σε κρατάει εδώ
μονάχα η συνήθεια
μα όσα κι αν μου `πες ψέματα
σ’ αγάπησα στ’ αλήθεια

Και σ'αγαπώ ακόμα...
   Αφιερωμένο από ANTRI78 - -
για sotiristofi - -
28-03-2013 07:44
   Rosa centifolia
27-11-2012 00:53
   tink_tink
28-11-2011 14:01
Ίσως εκείνο που ζητάς εγώ να μην το έχω κι απ' ό,τι ονειρεύτηκες εγώ πολύ ν' απέχω.
Ίσως να μη σου φτάνω εγώ γιατί πολλά ζητούσες μα θα 'ταν όλα αλλιώτικα αν λίγο μ' αγαπούσες...

Τόσα ψέματα χωρίς λόγο...Αφού δεν μ΄αγαπούσες γιατί μου το έλεγες το σ'αγαπώ;;;;;;;
   tsugrana
12-08-2010 23:10
ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη...
μα θα 'ταν όλα αλλιώτικα αν λίγο μ' αγαπούσες...


   ORLANDINA
25-08-2009 09:08
Ίσως να σε κρατάει εδώ
μονάχα η συνήθεια
μα όσα κι αν μου 'πες ψέμματα
σ' αγάπησα στ' αλήθεια.

..............................................
   spinakos
04-04-2009 02:52
ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΣΕ ΕΟΣΟΥΣ ΕΚΛΑΨΑΝ ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ....
   ΛΟΦΟΣ
02-04-2009 00:52
Ίσως εκείνο που ζητάς
εγώ να μην το έχω
κι απ' ό,τι ονειρεύτηκες
εγώ πολύ ν' απέχω.



   Anastasia's
04-12-2008 12:42
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ !!!
   Αφιερωμένο από .x. - ...
για .x. - ....
31-07-2008 02:25
PONAW PREPEI NA OMWS NA TO PARW APOFASH. PROXWRAS KAI EGW EIMAI PISW KAI PERIMENW TI?
   stefanaki
30-05-2008 03:27
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΕΧΩ?
   erwteysimos76
07-02-2008 17:50
ΜΑ ΟΣΑ ΚΙ'ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ...Σ'ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ....
   Κ-Ζ
29-01-2008 14:30
teleioooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
   para siempre
03-01-2008 04:54
21/06/05
   to_lathos
30-07-2007 04:03
stin niki....
   Αφιερωμένο από Maria - edw
για Giannh - ekei
14-05-2007 08:49
Ίσως εκείνο που ζητας εγώ να μη το έχω αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να σ'αγαπάω μακάρι να ήμουν μαζί σου δε ζητάω τίποτα άλλο.....
   Gigigigi
02-01-2007 12:54
Καλή χρονιά!
Για ιστορικούς λόγους και επειδή κάτι τις τυχαίνει να κατέχω επί του θέματος...
Η πρώτη εκτέλεση αυτού του τραγουδιού ήταν με την Κατερίνα Σιάπαντα. Η Ε. Αρβανιτάκη ήρθε δεύτερη. Στην ταινία 'Η φανέλα με το 9' το τραγουδάει η Κατερίνα Σιάπαντα.
   Αφιερωμένο από Π -
για ΞΡΤΣ -
06-06-2006 09:22
μα όσα κι αν μου ‘πες ψέμματα
σ’ αγάπησα στ’ αλήθεια
   Αφιερωμένο από Νινα -
για Μπαμπη -
19-01-2006 16:26
Σε λατρευω ματια μου. Δεν τελειωσαμε, τωρα αρχιζουμε.
   Ανώνυμο σχόλιο
29-12-2005
...κι όμως εμείς την μοιραστήκαμε....και δε θα αφήσω ποτέ να γίνει συνήθεια!! Ζωή + Χρήστος
   Ανώνυμο σχόλιο
19-12-2005
μα θα' ταν ολα αλλιωτικα ΑΝ ΛΙΓΟ Μ'ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ.........
   Ανώνυμο σχόλιο
26-09-2005
i zwi m s ena tragoudi...
   Αφιερωμένο από A - Θ
για Δ - Θ
13-08-2005 07:05
ισως εκεινο που ζητας εγω να μην το εχω,κι απ`οτι ονειρευτηκες εγω πολυ ν`απεχω....πολυ ομως...!!!
   Αφιερωμένο από Nina - athens
για Vaggeli - Saloniki
14-06-2005 17:51
Vaggeli moy etsi akrivws einai esi itheles tin zwh mou na sou dwsw alla ohi na moirastoume mia zwi
   Δημήτρης Γ.
15-03-2005
και γιατί όχι;
   Ανώνυμο σχόλιο
14-03-2005
Είναι το πρώτο τραγούδι που ερμήνευσα μπροστά σε κοινό για πρώτη φορά και εντυπωσίασα,αλλά αυτό που με ευχαριστεί είναι το γεγονός ότι άρχισα την καριέρα μου μ΄ένα τραγούδι που λέει πολλά σε όσους έχουν ζήσει τέτοιες καταστάσεις..Ο στίχος και η μουσική είναι μαγευτικοί..κάθε φορά που το τραγουδώ δακρύζω γιατί μου μεταφέρει ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο που με αποσυντονίζει και με μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο..γιατί ποτέ να μη φτάνουμε σε κανέναν?Γιατί να τα δίνουμε όλα και στο τέλος να πληγωνόμαστε?Γιατί να απέχουμε κάποιοι από αυτά που οι άλλοι ονειρεύονται?Γιατί κανένας να μη σκέφτεται και εμάς τους ευαίσθητους?Πολλά γιατί χωρίς απάντηση..η ζωή είναι μικρή όμως και πρέπει να ευχαριστιόμαστε κάθε της λεπτό!Κ.
   Ανώνυμο σχόλιο
11-03-2005
zwh pou den moipazetai einai zwh klemmenh"
   Αφιερωμένο από ʼννα - Αθήνα
για Γιάννη - Αθήνα
15-11-2003 09:22
Μα θα'ταν όλ'αλλιώτικα,αν με είχες πάρει στα σοβαρά!!
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ο σταμάτης έγραψε!!!!   ( ζωή )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Kai n fwvara tns Arbavitakn dev paei pisw!   ( Fulminus )
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
opoios vrike ta klidia


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο