Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
64081 Τραγούδια, 212596 Ποιήματα, 26575 Μεταφράσεις, 26562 Αφιερώσεις
 

 Ποιος το ξέρει - 1962       
 
Στίχοι:  
Κώστας Πρετεντέρης
Μουσική:  
Μίμης Πλέσσας


Ποιος το ξέρει τι μας έγραψε η μοίρα, ποιος το ξέρει,
κι αν μας βρει μαζί και τ’ άλλο καλοκαίρι, ποιος το ξέρει,
ποιος το ξέρει αν θα ζήσει ο έρωτάς μας, ποιος το ξέρει,
κι αν το χέρι σου χαϊδέψει άλλο χέρι, ποιος το ξέρει.

Όνειρό μου όμορφο, όνειρο φτωχό,
θα σε πάρει, κάποτε, τ’ άγριο τ' αγέρι
και φοβάμαι πάντοτε και ανησυχώ,
τι θα γίνει η αγάπη μας, αλλά, ποιος το ξέρει.

Ποιος το ξέρει τι μας έγραψε η μοίρα, ποιος το ξέρει,
κι αν μας βρει μαζί και τ’ άλλο καλοκαίρι, ποιος το ξέρει.




Διαφήμιση

 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 80%  (6 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 15305
      Σχόλια: 5
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1962
[1] Δημήτρης Χορν
2006
[1] Η Αθήνα του 60 τραγο...
2007
[2] Αγάπη μου
1966
[3] Ζήτω το ελληνικό τρα...
1987
[4] Στου παραδείσου τα μ...
2000
[5] Ιωβηλαίον
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   Yiouli @ 31-10-2005
   salaminiakar
08-06-2015 20:26
«Ποιος Το Ξέρει» (Monte Carlo: MO 941 / Polydor 54754) 1962
   AretoulapapakiGiorgou!
24-08-2009 10:41
Αγάπη μου σ'αγαπώ τόόόόσο πολύ!Εχω το ένστικτο οτι θα είμαστε μαζί μέχρι τα γεράματα και κάθε καλοκαίρι θα είμαστε και πιο δυνατά αγαπημένοι!
   Stefi (Lampard)
06-02-2007 15:19
Ποιος το ξέρει, τι μας έγραψε η μοίρα ποιος το ξέρει
Κι αν μας βρει μαζί και τ΄άλλο καλοκαίρι, ποιος το ξέρει
Ποιος το ξέρει, που θα φτάσει ο έρωτάς μας ποιος το ξέρει
Κι αν το χέρι σου χαϊδέψει άλλο χέρι ,ποιος το ξέρει
   Stavros
01-10-2006 07:42
Κανεις δεν ξερει ερωτα μου η μοιρα τι θα μας φερει.
Το μονο που μπορω εγω να σε διαβεβαιωσω πως καθε που κλεινω τα ματια μου το ενστικτο μου με φερνει κοντα σου.

Σε αγαπω και δεν εχω σκοπο να φυγω απο διπλα σου
   Polumnia.katsa.
05-09-2006 02:26
poios to 3erei ti mas egrapse h moira poios to 3erei?




Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο