Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68024 Τραγούδια, 219483 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

 Απόψε σε θέλω - 1969       
 
Στίχοι:  
Λευτέρης Παπαδόπουλος
Μουσική:  
Μίμης Πλέσσας


Απόψε σε θέλω, σε θέλω ξανά
μα εσύ πουθενά εδώ γύρω
απόψε σε θέλω, σε θέλω πολύ
να γίνεις χαλί και να γείρω

Πικρό είναι το στόμα, τσιγάρα σωρό
και δεν το μπορώ να ησυχάσω
νεκρό είναι το σώμα κι εσύ πουθενά
να κάνω έτσι να, να σε πιάσω

Σε πρόσμενα πάλι, μα τι ωφελεί
πετάς σαν πουλί μακριά μου
σε ήθελα πάλι μα αντί για φιλί
κομμένο γυαλί στην καρδιά μου




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (15 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 27282
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 2
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Όταν σημάνει εσπεριν...
1969
[1] Μια βραδιά με τη Μαρ...
1973
[1] Ιωβηλαίον
2002
[2] ZOOM 91-92
1992
[3] Έτη φωτός
2005
[4] Ψύχραιμα
2011
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 09-11-2002
   Viennezos
<5/1/2005
Τραγούδι από τον προσωπικό δίσκο της Μαρινέλλας "Όταν σημάνει εσπερινός" (1969)
   pergamini
08-10-2015 18:04
https://www.youtube.com/watch?v=jbM9LsFG8TY

   BullBornSaturday
21-04-2013 17:40
Κομματάρα!!!!!!!!!!!
   alex k
24-02-2013 16:17
Η Ηρώ το έχει παραλλάξει (επανεκτέλεση) το τραγούδι και το ερμηνεύει υπέροχα !! Θα το βρείτε στο youtube και στο CD της "Ψύχραιμα''.
   zoozoo21
19-07-2010 12:31
Τι να πω εγω τωρα?
Απλά Τι κομμάταρα είναι αυτη?
   live-nitro
04-12-2009 04:56
ΑΠΛΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΛΙΩΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΟΟΜ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ! ΤΕΛΕΙΑ VERSION!
   nasos@1979
01-11-2008 13:28
Μαρινέλλα και πάλι Μαρινελλα χωρις να θελω να μειωσω τις αλλες ερμηνειες. Το εχει σκισει στα live της.
Τα σπαει αυτο το κομματι.
Πλέσσας, Παπαδοπουλος και Μαρινέλλα...εχετε τιποτα καλυτερο?

... απόψε σε θέλω, σε θέλω πολύ
να γίνεις χαλί και να γείρω!
   Laikos
23-03-2007 15:38
Ρε τον Παπαδόπουλο τι καψουροτράγουδα έχει γράψει...Πάντως η Μαρινέλλα το λέει ωραία
   Αφιερωμένο από ΦΩΤΗΣ -
για ΑΛΕΞΙΑ -
20-03-2006 14:57
Αχ πόσο θα με παιδεύεις ακόμα μικρή πλανεύτρα μου; Δεν με λυπάσαι τον άμοιρο που υποφέρω για σένα; Δώς μου ένα φιλί βρε άσπλαχνη!!!
   Αφιερωμένο από Σταύρος -
για Ειρήνη -
26-02-2003 06:30
απόψε...κάθε στιγμή


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο