Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 188288 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26502 Αφιερώσεις
 

 Έκλαψα χτες - 1966       
 
Στίχοι:  
Άκος Δασκαλόπουλος
Μουσική:  
Μίμης Πλέσσας


Έκλαψα χτες σαν μέτρησα
τις πίκρες της ψυχής μου
κι εσύ δεν ήσουν πλάι μου
αστέρι της ζωής μου

Έκλαψα χτες σαν μέτρησα
τις νύχτες που `μαι μόνος
τις νύχτες που σ’ αναζητώ
και με καρφώνει ο πόνος



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (12 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 25246
      Σχόλια: 15
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Δίσκος 45 στροφών
1966
[1] Θαλασσιές οι χάντρες
1967
[1] Πουλόπουλος 1
1967
[3] Τα τραγούδια του ελλ...
2005
[4] Ιωβηλαίον
2002
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 09-11-2002
   litsa drakouli
21-09-2013 23:34
mia leksi ....... POULOPOULOS !!!!!!
   ARTHUR
13-02-2013 10:30
ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ!!!
   papaki280712
12-11-2012 11:16
Μου λείπεις
   v@nill@
21-10-2008 07:02
τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
   manou...
03-06-2008 11:29
   ΓΙΑΝΝΗΣ1975
11-04-2008 05:40
xmmmm!
   Mariannou!
29-10-2007 10:11
Nomizw oti lipoun stixoi apo afto to tragoudi....
alla paralola afta ine TELIO...grammeno gia olous tous prodomenous.....
stin igia mas....
   nisa!!!!
09-09-2007 11:29
auto to tragoudi to lautruo apo mikro paidaki..
   black roses
21-07-2007 18:55
   ego_etsi apla
24-03-2007 07:15
Aπλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τραγουδι..."εκλαψα χτες σαν μετρησα,τις πικρες τις ψυχης μου...κι εσυ δεν ησουν πλαι μου,αστερι της ζωης μου..."
!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
11-04-2006
τι να πεις.....τα λενε ολα οι στιχοι!!!απ τα πιο πονεμενα τραγουδια!
   Αφιερωμένο από ekeinh -
για kapoion -
21-03-2006 08:18
   Ανώνυμο σχόλιο
15-12-2005
Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που έδωσε ο Μίμης Πλέσσας στον Γ.Πουλόπουλο
   Ανώνυμο σχόλιο
29-11-2005
Το τραγουδά και το συγκρότημα ο Δρόμος
   Ανώνυμο σχόλιο
10-09-2005
one of the best
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
πάλι θα κλάψω


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο