Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
100655 Τραγούδια, 243714 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Μες στην πολλή σκοτούρα μου - 1938       
 
Στίχοι:  
Βασίλης Τσιτσάνης & Στράτος Παγιουμτζής
Μουσική:  
Βασίλης Τσιτσάνης & Στράτος Παγιουμτζής


Μες στην πολλή σκοτούρα μου
γιατί να σε γνωρίσω
κλαίω και λέω μυστικά για σένανε
γιατί να σ’ αγαπήσω

Γιατί να κάθεσαι να λες
πως πια δε με γνωρίζεις
αφού η καρδιά μου επόνεσε για σένανε
γιατί με βασανίζεις

Θέλω να ξέρω πού γυρνάς
με ποιον εκουβεντιάζεις
τα μάτια σου τ’ αράπικα πόσους γελούν
όταν γλυκοκοιτάζεις




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 94.4%  (14 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 35932
      Σχόλια: 8
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] 78 στροφές - Μες στη...
1938
[1] Συννεφιασμένη Κυριακ...
1965
[1] Τσιτσάνης Νο 8 - Αυθ...
1997
[2] Ένα βράδυ στο Χαϊδάρ...
1970
[3] Δίσκος 45 στροφών
1961
[3] Γρηγόρης Μπιθικώτσης...
2005
[4] Τα λαϊκά της νύχτας
1985
[5] Για το Γρηγόρη
2002
[6] Ό,τι αγάπησα
2000
[7] Ο Γιώργος Μαργαρίτης...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 09-11-2002
   sekarius
17-11-2017 12:53
Προκειται για συνδημιουργία του Β.Τσιτσάνη με τον Στράτο Παγιουμτζή

ΠΡΩΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1938

https://youtu.be/mtdte9NG-dw

Δίσκος : HisMaster'sVoice 2540
   netriofron
01-12-2016 20:10
Μπιθικωτσης : 45ρακι της Columbia ‎ (SCDG 2977) [μπουζουκια : Κ. Παπαδοπουλος & Λ. Καρνεζης] ------ https://youtu.be/M3Lekc89ZPc
Πολυ Πανου : μπουζουκι : Γιαννης Καραμπεσινης
   netriofron
22-10-2016 18:01
1η = Οκτ. 1938 Στράτος Παγιουμτζής ------- Δίσκος HMV AO 2540 (OGA 851) & Αλμπουμ ''Αυθεντικές Ηχογραφήσεις 1937-1955'' ---- https://youtu.be/r_QUErYxM1k
1961 = (Μαιος ) Γρηγόρη Μπιθικώτση ----- Αλμπουμ ''Γρηγόρης Μπιθικώτσης ‎– Για πάντα'' (1985)
1961 = ( 24 Ιουλιου) Πολυ Πανου --- 45ρακι της Columbia ‎ (SCDG 3023)
1961-'62 = Βαγγέλης Περπινιάδης ---- 45ρακι στην Odeon ‎ (DSOG 2763) ----- https://youtu.be/2jYKKWWbZyo
1983 = Αθηναϊκή Κομπανία --- Αλμπουμ ''Το Μινόρε της αυγής - Τα τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά'' ----- https://youtu.be/aZT8VpD6vq8
1985 = Μαρινέλλα
   netriofron
22-10-2016 15:34
τελειο
   vbotis
10-09-2010 11:48
Η πρώτη εκτέλεση από τον Στράτο Παγιουμτζή το 1938 στις 78 στροφές
Υπάρχει και η εκτέλεση με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση το 1961 σε 45άρι
   NONDASPAN
28-02-2010 16:50
δεν υπαρχουν τετοια τραγουδια......
   Ανώνυμο σχόλιο
16-06-2006
Η πιο γνωστή εκτέλεση του τραγουδιού δεν είναι από Πόλυ Πάνου?
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
apta kalytera tou tsitsani


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο