Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 187147 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Μια ζωή μέσα στους δρόμους - 1985       
 
Στίχοι:  
Βασίλης Παπαδόπουλος
Μουσική:  
Τάκης Σούκας


Το δρόμο που μου δείχνεις να βαδίσω
τον γνώρισα από μικρή
ζητάω τώρα κάπου ν’ ακουμπήσω
ν’ αφήσω την παλιά ζωή

Μια ζωή μέσα στους δρόμους και στις νύχτες
μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες
μια ζωή τα ίδια λόγια να μου λένε
έχω βαρεθεί τον κόσμο, κι όλα μου φταίνε

Τον κόσμο που μου δείχνεις να γνωρίσω
τον ξέρω φίλε πιο καλά
τον έχω μάθει πριν σε συναντήσω
απ’ έξω κι ανακατωτά

Μια ζωή μέσα στους δρόμους και στις νύχτες
μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες
μια ζωή τα ίδια λόγια να μου λένε
έχω βαρεθεί τον κόσμο, κι όλα μου φταίνε



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 97.6%  (9 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 34728
      Σχόλια: 10
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Η αγάπη είναι το θέμ...
1985
[1] Η δική μας νύχτα (li...
1991
[2] Ζήτω το ελληνικό τρα...
1987
[3] Πριν τελειώσει η νύχ...
1989
[3] Δημήτρης Μητροπάνος ...
1994
[3] Τα λαϊκά μια ζωής
1996
[3] 40 χρόνια Δημήτρης Μ...
2006
[4] Υπάρχουν χρυσόψαρα ε...
1999
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 09-11-2002
   Viennezos
<5/1/2005
Με το τραγούδι αυτό η Αλεξίου συμμετείχε στο δίσκο του Γιώργου Σαρρή "Η αγάπη είναι το θέμα" (1985).
   mamwko!!!!
09-12-2009 16:14
mia zwh ta idia logia na mou lene..... exw vare8ei ton kosmo... k ola mou ftaine................................................
   meletios
09-12-2008 12:14
taki souka isse poli spoudeos bravo
   anastasoyla
15-10-2008 05:55
   Φένια!!!!!
31-01-2007 04:25
Το συγκεκριμένο τραγούδι το έχουν πει και οι Πυξ Λαξ, σε διασκευή βέβαια! Πολύ καλό και στις 2 περιπτώσεις!
   sezenaki
12-12-2006 13:56
beauty
   Ανώνυμο σχόλιο
27-04-2006
Τζιε τωρα κυρία Kim? Ιντα σκατά να φάμεν?
   Ανώνυμο σχόλιο
01-01-2006
τελειο!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
30-04-2005
Mitropanos ole kai xaroula :)
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Κομματάρα...Α ρε Χαρούλα θεά   ( Χρύσα )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο