Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
75847 Τραγούδια, 226192 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

 Με πνίγει τούτη η σιωπή - 1970       
 
Στίχοι:  
Κώστας Κωτούλας
Μουσική:  
Γιάννης Σπανός


Πικρό το βράδυ σκυθρωπό
αργεί να ξημερώσει
στο σπίτι μέσα το κλειστό
ερημιά έχει φυτρώσει

Με πνίγει τούτη η σιωπή
τούτη η στενοχώρια
στο δρόμο να `χουνε γιορτή
κι εμείς να ζούμε χώρια

Αυτό το βράδυ δεν μπορώ
γωνιά να βρω ν’ αράξω
στο δρόμο τον ερημικό
να βγω και να φωνάξω

Με πνίγει τούτη η σιωπή
τούτη η στενοχώρια
στο δρόμο να `χουνε γιορτή
κι εμείς να ζούμε χώρια




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 96.8%  (24 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 37379
      Σχόλια: 15
      Αφιερώσεις: 6
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ένα τραγούδι είναι η...
1970
[2] Δήμητρα Γαλάνη Νο 1
1971
[2] Το τραγούδι γυμνό
1992
[2] Η Δήμητρα Γαλάνη στο...
1994
[2] Μητσιάς - Γαλάνη - Α...
1995
[2] Εφ΄ όλης της ύλης / ...
2000
[3] Φως και βγαίνω
2007
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   galanta, Νικόλας @ 09-11-2002
   emotion
03-10-2014 12:35
Υ-π-ε-ρ-ο-χ-ο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   margi84
17-10-2008 18:59
apla yperoxo....
   Αφιερωμένο από Μ.. - Π.
για ΜΟΥΡΓΑΚΙ - Π
17-05-2008 10:20
ΜΕ ΕΠΝΙΞΕ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΙ ΕΖΗΣΑ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ
   fannis
26-02-2008 08:32
απο τις λιγες ισως φορες που θα προτιμησω οχι την α' εκτελεση.
αριστουργημα του καραδημου!!
   08274
07-02-2008 23:05
ARISTO,EKSESIO,KATAPLIKTIKO...KATA TIN GNOMI MOY EKFRAZEI KAI TOYS XAROYMENOYS ANTHROPOYS ALLA KAI TOYS KATATHLIPTIKOYS... ((FILAKIA PANTOY))
   alexpc32
27-01-2008 09:36
Το Γιώργο Καραδήμο τον ακούσατε;
Το λέει πολύ ωραία και η μουσική σαφώς πολύ καλύτερη από την πρώτη!
Συμφωνείτε;
   sylia_218
03-01-2008 16:08
   Αφιερωμένο από #%&Tinkerbell#%& - ''Ξάνθη''
για Ψυχή μου!!! - ''Διδυμότειχο''
12-10-2007 14:35
Μου λείπεις παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα παρα Π Ο Λ Υ ! ! ! ! ! ! ! !
   Αφιερωμένο από elena - athina
για niko - athina
12-10-2007 14:24
,,,,,,,ax mou leipeis
   satelsat
07-10-2007 09:59
.....στο δρόμο να 'χουνε γιορτή
κι εμείς να ζούμε χώρια.....
   emmacyprus
03-10-2007 09:28
αχ καλε μου...
"Με πνίγει τούτη η σιωπή τούτη η στενοχώρια στο δρόμο να 'χουνε γιορτή κι εμείς να ζούμε χώρια!!!¨"
   Αφιερωμένο από ΘΑΓΙΝΩΟΤΙΘΕΣ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
για μαρια - ΑΘΗΝΑ
20-09-2007 12:23
για σένα
   Αφιερωμένο από vagelis - athens
για ilectra - athens
14-09-2007 10:42
mou leipeis poly!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
26-05-2006
με πνίγει τούτη η σιωπή, καθώς δεν μπορώ να μιλήσω με την κοπέλα μου, που είναι 21 ετών, στο τηλέφωνο, γιατί η μάνα της είναι αυστηρή και της γκρινιάζει!!!!! ΑΙΣΧΟΣ
   Ανώνυμο σχόλιο
07-04-2006
φοβερό. θα το πούμε και ΣΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΑΡΓΟΥΔΙΟΥ του σχολείου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
06-02-2006
με πνίγει αυτή σου η σιωπή...
   Ανώνυμο σχόλιο
20-01-2006
Από τα πιο όμορφα τραγουδια που σε "ταξιδεύουν"
   Ανώνυμο σχόλιο
11-07-2005
Τα λέει όλα
   Αφιερωμένο από Katerinaki - Thessaloniki
για Dimitri mou - Rethymno
11-04-2005 20:47
Mou leipeis poly... para poly...
   Ανώνυμο σχόλιο
13-01-2005
Τέλειο απλά
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
Υπέροχο   ( Στέλλα )


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο