Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
94068 Τραγούδια, 234190 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Για τις γυναίκες ζούμε όλοι       
 
Στίχοι:  
Κώστας Μάνεσης
Μουσική:  
Νίκος Γούναρης


Λένε πως είναι οι γυναίκες πονηρές
τον κάθε άντρα που τον θέλουν πάντα θύμα.
Μα το `χω πει και θα το πω χίλιες φορές
χωρίς γυναίκα στην ζωή δεν κάνω βήμα.

Για τις γυναίκες ζούμε όλοι βρε παιδιά
γι’ αυτές δουλεύουμε γι’ αυτές ιδροκοπάμε
κι αν είναι όλες, όπως λεν χωρίς καρδιά,
εμείς που έχουμε καρδιά τις αγαπάμε.

Χωρίς γυναίκες βρε δεν κάνουμε στιγμή
κι ας βγάζει μάτι το τρελό του το γινάτι,
αυτές γλυκαίνουν το πικρό μας το ψωμί
και το φτωχόσπιτο μας φαίνεται παλάτι.




 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 100%  (11 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 14843
      Σχόλια: 7
      Αφιερώσεις: 0
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Ένας φίλος απ'τα παλ...
2000
[1] Χρυσή Δισκοθήκη - Οι...
2001
[2] Τα ερωτικά του 50
1988
[3] Δεν έχω στιγμές
2006 EMI 358505 - MINOS EMI
[4] Γλυκά μου μάτια
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   KONSTANTINOS @ 08-10-2005
   netriofron
08-07-2017 10:22
ΔΙΟΡΘΩΣΗ :
1969 !!!!!!!! = Αφοί Κατσάμπα , [Ενορχηστρωση : Γιώργος Θεοφιλόπουλος] ---------- Αλμπουμ ''Αδελφοί Κατσάμπα, Νίκος Γούναρης ‎– Αξέχαστες Επιτυχίες Του Νίκου Γούναρη'' ------------- https://youtu.be/mIYIKGD9X2w
   netriofron
13-06-2017 13:20
------------------------ ΕΠΙΣΗΣ ----------------

Χορός / Ρυθμός : Χασάπικο Αργό


1961 = Νίκος Γούναρης (''Κουρνάζος'') ---------- δισκακι ΕΡ της Columbia (SEGG 2587)

1984 = Μανώλης Μητσιάς + Κατερίνα Κόρου + Αθηναικη Κομπανία ,[Ενορχήστρωση : Νεστωρας Δανας] ------- Συλλογη ''Μ. Μητσιάς - Αθην. Κομπανία - Κ. Κόρου , Συμμετέχει Η Ελ. Βιτάλη‎– Πάντα Τέτοια'' & στο 4πλο CD ''40 Χρόνια Μανώλης Μητσιάς - 100 + 1 Μεγάλες Ηχογραφήσεις'' (2007)-------- https://youtu.be/pT1F-P1wu7U

1984 = Φίλιππος Νικολάου + Βάσω Κυριαζή ,[Ενορχήστρωση : Στέλιος Λαζάρου] --------- Αλμπουμ ''Μια Λαϊκή Βραδυά Με Τον Φίλιππο Νικολάου Νο 3'' ---------- https://youtu.be/fjMPNeey4pA

2012 = Γιάννης Δημητράς --------- συλλογη ''Τα Ωραία Χρόνια'' ----------- https://youtu.be/KRcudHS9AQw

ΠΗΓΗ = [ https://www.discogs.com/search/?q=%CE%93%CE%B9%CE%AC+%CE%A4%CE%B9%CF%82+%CE%93%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CE%96%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%09&type=all ]
   netriofron
24-11-2016 13:18
1η : 1953 = Νίκος Γούναρης ------- 78ρης στην Columbia DG-7024 (CG-3034) & στα αλμπουμ ''30 Χρόνια Νίκος Γούναρης'' (1965)
1978 = Αφοί Κατσάμπα ‎ ----- Αλμπουμ ''Οι Κατσάμπα τραγουδούν Κατσάμπα''
1988 = Γιάννης Πάριος

Πηγες = [ palia.kithara.gr ] -- & -- [ desmich8-retro.blogspot.gr ]
   netriofron
15-11-2016 00:20
1978 = Αφοί Κατσάμπα ‎ ----- Αλμπουμ ''Οι Κατσάμπα τραγουδούν Κατσάμπα''
   netriofron
07-07-2016 19:26
του 1953 και ποσο δικιο εχει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   longieth
12-03-2013 07:03
http://www.youtube.com/watch?v=DWjJfhW2Pmw
   dikefalos aetos
27-03-2011 12:18
ki an ine oles opws len xwris kardia
emeis p exoume kardia tis agapame


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο