Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 224296 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (Ερμηνευτής)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Μέτρα με τέχνη τον καιρό20171 
2Μολυβάκι μου χα μπε20161 
3Μια νότα μου χτυπά το τζάμι20151 
4Όταν έκανα ευχές20151 
5Μια τρύπα στο νερό...κύριε Μάνο20148 
6Δεν έχει ...μα!!!20142 
7Παίζουμε για τη φανέλα20141 
8Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο20128 
9Quark20121 
10Ξαφνική βροχή20111 
11Η ενοχή των αμνών201011 
12Απόπλους20102 
13Γιάννης Κότσιρας Live20101 
14Τόσα χρόνια μια συναυλία200925 
15Πεθαίνω για σένα20093 
16Η αγάπη τα πάντα μπορεί20092 
17Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη20091 
18Παράθυρα ανοιχτά20091 
19Μάνος Ελευθερίου - Λόγια και χρόνια 1970-200520091 
20Μονολογώντας20091 
21Καμικάζι20082 
22Σ΄ ένα μεγάλο αύριο20081 
23Fresca 200920081 
24Γαμώ την καταδίκη μου20081 
25Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου20071 
26Απ΄ τη μέση κράτα με20071 
27Καλοκαίρια και Χειμώνες – Ζωντανές ηχογραφήσεις20071 
28Τόσα χρόνια μια ανάσα20071 
29Είμαστε ένα20071 
30Ήρωες με καρμπόν20069 
31Ταξιδεύοντας με άλλον ήχο20062 
32Carte Postale20061 
33Αλκυονίδες μέρες200517 
34Σταυρός του Νότου - Γραμμές των οριζόντων20055 
35Φεύγω20051 
36Έπαιζε το ράδιο ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.220051 
37Ρε γυαλάκια πονηρέ20051 
38Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ20043 
39Με το χρόνο θα παίξω20042 
40Στο αφιερώνω200313 
41Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
42Ξύλινο αλογάκι20031 
43Εσείς, οι φίλοι μου κι εγώ20031 
44Της πόλης ξωτικό20031 
45Μάνος Λοΐζος - 20 χρόνια μετά20021 
46Cafe de l' art III20021 
47Το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές200113 
48Στον τόπο μου είμαι τέλεια ξένος20013 
49Οπωσδήποτε παράθυρο20012 
50Αυτό είναι ροκ ΙΙ20011 
51Παίζοντας με δύο ορχήστρες20011 
52Τερμίτες, η συναυλία20005 
53Ένας κι ένας20002 
54Αυτό είναι ροκ Ι20001 
55Έτσι δραπετεύω απ΄ τις παρέες199911 
56Τα χρώματα του χρόνου19991 
57Με την πλάτη στον τοίχο19991 
58Various - Γιάννης Σπυρόπουλος Μπαχ19981 
59Τραγούδια έγραψα για φίλους19981 
60Στον Βαγγέλη με αγάπη19981 
61Ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά οδό ΙΙ19981 
62Ο μάγος της πόλης19973 
63Η ιστορία της Λούλου και το παραμύθι του αρχοντοχωριάτη19972 
64Παράλληλη Δισκογραφία19971 
65Ψάξε στ΄ ονειρό μας19971 
66Παυσίλυπον199611 
67Διφωνίες19961 
68Στην οθόνη της ψυχής μου19961 
69Παράθυρα που κούρασε η θέα199512 
70Κάτω από ένα κουνουπίδι19951 
71Η νύχτα θα το πει19948 
72Ρίξε κόκκινο στη νύχτα199310 
73Ζωγραφιστά τραγούδια19931 
74Ο κήπος στην ταράτσα19922 
75Διδυμότειχο Blues19919 
76Οι συνθέτες και οι επιτυχίες τους Νο. 3 - Αντώνης Βαρδής19901 
77Ο Μαγαπάς κι η Σαγαπώ198910 
78Τσιμεντένιο κονσέρτο19871 
79Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα19861