Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
82189 Τραγούδια, 227577 Ποιήματα, 28011 Μεταφράσεις, 26568 Αφιερώσεις
 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας (Ερμηνευτής)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Άλλαξαν πολλά201713 
2Φόραγε κίτρινο σκουφί20171 
3Μέτρα με τέχνη τον καιρό20171 
4Μολυβάκι μου χα μπε20161 
5Όταν έκανα ευχές20151 
6Μια νότα μου χτυπά το τζάμι20151 
7Μια τρύπα στο νερό...κύριε Μάνο20149 
8Δεν έχει ...μα!!!20142 
9Παίζουμε για τη φανέλα20141 
10Οι άγγελοι ζουν ακόμη στη Μεσόγειο201212 
11Quark20121 
12Ξαφνική βροχή20111 
13Η ενοχή των αμνών201011 
14Απόπλους20102 
15Γιάννης Κότσιρας Live20101 
16Τόσα χρόνια μια συναυλία200925 
17Πεθαίνω για σένα20093 
18Η αγάπη τα πάντα μπορεί20092 
19Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη20091 
20Παράθυρα ανοιχτά20091 
21Μάνος Ελευθερίου - Λόγια και χρόνια 1970-200520091 
22Μονολογώντας20091 
23Καμικάζι20082 
24Σ΄ ένα μεγάλο αύριο20081 
25Fresca 200920081 
26Γαμώ την καταδίκη μου20081 
27Καλοκαίρια και Χειμώνες – Ζωντανές ηχογραφήσεις20071 
28Είμαστε ένα20071 
29Τόσα χρόνια μια ανάσα20071 
30Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου20071 
31Απ΄ τη μέση κράτα με20071 
32Ήρωες με καρμπόν20069 
33Ταξιδεύοντας με άλλον ήχο20062 
34Να λες το σ' αγαπώ σαν μυστικό20061 
35Carte Postale20061 
36Αλκυονίδες μέρες200517 
37Σταυρός του Νότου - Γραμμές των οριζόντων20055 
38Ρε γυαλάκια πονηρέ20051 
39Φεύγω20051 
40Έπαιζε το ράδιο ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.220051 
41Χρειάζεται ένα θαύμα εδώ20043 
42Με το χρόνο θα παίξω20042 
43Στο αφιερώνω200313 
44Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
45Ξύλινο αλογάκι20031 
46Εσείς, οι φίλοι μου κι εγώ20031 
47Της πόλης ξωτικό20031 
48Cafe de l' art III20021 
49Μάνος Λοΐζος - 20 χρόνια μετά20021 
50Το διάλειμμα κρατάει δυο ζωές200113 
51Οπωσδήποτε παράθυρο20012 
52Στον τόπο μου είμαι τέλεια ξένος20012 
53Αυτό είναι ροκ ΙΙ20011 
54Παίζοντας με δύο ορχήστρες20011 
55Τερμίτες, η συναυλία20005 
56Ένας κι ένας20002 
57Αυτό είναι ροκ Ι20001 
58Έτσι δραπετεύω απ΄ τις παρέες199911 
59Με την πλάτη στον τοίχο19991 
60Τα χρώματα του χρόνου19991 
61Various - Γιάννης Σπυρόπουλος Μπαχ19981 
62Τραγούδια έγραψα για φίλους19981 
63Στον Βαγγέλη με αγάπη19981 
64Ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά οδό ΙΙ19981 
65Ο μάγος της πόλης19973 
66Η ιστορία της Λούλου και το παραμύθι του αρχοντοχωριάτη19972 
67Ψάξε στ΄ ονειρό μας19971 
68Παράλληλη Δισκογραφία19971 
69Παυσίλυπον199611 
70Στην οθόνη της ψυχής μου19961 
71Διφωνίες19961 
72Παράθυρα που κούρασε η θέα199512 
73Κάτω από ένα κουνουπίδι19951 
74Η νύχτα θα το πει19948 
75Ρίξε κόκκινο στη νύχτα199310 
76Ζωγραφιστά τραγούδια19931 
77Ο κήπος στην ταράτσα19922 
78Διδυμότειχο Blues19919 
79Οι συνθέτες και οι επιτυχίες τους Νο. 3 - Αντώνης Βαρδής19901 
80Ο Μαγαπάς κι η Σαγαπώ198910 
81Τσιμεντένιο κονσέρτο19871 
82Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα19861