Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
94638 Τραγούδια, 235168 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Αρλέτα (Ερμηνευτής)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1CD Single20181 
2Παιχνίδια αγάπης20151 
3Στις μπουάτ του 60 - Οι πιο νοσταλγικές στιγμές20121 
4Αρλέτα - Οι φωνές των μπουάτ201115 
5Ο αόρατος άνθρωπος20101 
6Κασέτα20101 
7Και πάλι χαίρετε200917 
8Αρλέτα20097 
9Αρτεσιανό φρέαρ20094 
10Της νύχτας τα ηχεία20084 
11Δίφωνο Νο 154 - Τραγούδια από ποιήματα20081 
12Ανθολόγιο - Αρλέτα20077 
1315 χρόνια στου τραγουδιού την όχθη20071 
14Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου20071 
15Η εποχή των καφέδων20041 
16Όσα σου `χω πει...20041 
17Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
18Θα βρεθούμε ξανά20031 
19Του φεγγαριού τα πάθη20021 
20Το πρόσωπο της τρυφερότητας20012 
21Αρλέτα - Μια φορά θυμάμαι20008 
22Παράλληλη Δισκογραφία19971 
23Service19971 
24Πασπαρτού19961  LYRA 4854
25Έμπορος Ονείρων199510 
26Ο παράξενος ερωμένος19941 
27Μετά τιμής199311 
28Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ19931 
29Το τραγούδι γυμνό19922 
30Άσε τα κρυφά κρυμμένα199110 
31Ίσως φταίνε τα φεγγάρια19904 
32Ανέκδοτες ηχογραφήσεις19901 
33Ούτε που ρώτησα19901  CBS 466111 Sony BMG
34Εκτός έδρας198910 
35Δεν έχω ιδέα19891 
36Κάπου ανατολικοδυτικά19891 
37Δέκα και μία νύχτες198812 
38Νότης Μαυρουδής - Τα τραγούδια μου19883 
39Ζητάτε να σας πω198711 
40Τσάι Γιασεμιού198510 
41Περίπου198411 
42Μια φορά θυμάμαι19821 
43Ένα καπέλο γεμάτο τραγούδια19819 
44Romancero Gitano (Τσιγγάνικες μπαλάντες)19787 
45Παιδί της γης19776 
46Ταξιδεύοντας197612 
47Γ Ανθολογία19755 
48Τα ωραιότερα τραγούδια της Αρλέτας19745 
49Έξη μέρες19707 
5012 + 1 Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με την Αρλέτα196913 
51Χατζιδάκις ‎- Νέο Κύμα19692 
52Στον ρυθμό του αγέρα196813 
53Ανθολογία Β19682 
54Αρλέτα 2196712 
55Τραγουδά η Αρλέτα196612