Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
71074 Τραγούδια, 221507 Ποιήματα, 27191 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

Αρλέτα (Ερμηνευτής)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Παιχνίδια αγάπης20151 
2Στις μπουάτ του 60 - Οι πιο νοσταλγικές στιγμές20121 
3Αρλέτα - Οι φωνές των μπουάτ201115 
4Ο αόρατος άνθρωπος20101 
5Κασέτα20101 
6Και πάλι χαίρετε200913 
7Αρλέτα20097 
8Αρτεσιανό φρέαρ20094 
9Της νύχτας τα ηχεία20084 
10Δίφωνο Νο 154 - Τραγούδια από ποιήματα20081 
11Ανθολόγιο - Αρλέτα20077 
12Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου20071 
1315 χρόνια στου τραγουδιού την όχθη20071 
14Η εποχή των καφέδων20041 
15Όσα σου `χω πει...20041 
16Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
17Θα βρεθούμε ξανά20031 
18Του φεγγαριού τα πάθη20021 
19Το πρόσωπο της τρυφερότητας20012 
20Αρλέτα - Μια φορά θυμάμαι20008 
21Service19971 
22Παράλληλη Δισκογραφία19971 
23Πασπαρτού19961  LYRA 4854
24Έμπορος Ονείρων199510 
25Ο παράξενος ερωμένος19941 
26Μετά τιμής19939 
27Ξημέρωμα 1ης Ιανουαρίου 2000 μ.Χ19931 
28Το τραγούδι γυμνό19922 
29Άσε τα κρυφά κρυμμένα199110 
30Ίσως φταίνε τα φεγγάρια19904 
31Ούτε που ρώτησα19901  CBS 466111 Sony BMG
32Ανέκδοτες ηχογραφήσεις19901 
33Εκτός έδρας198910 
34Δεν έχω ιδέα19891 
35Κάπου ανατολικοδυτικά19891 
36Δέκα και μία νύχτες198811 
37Νότης Μαυρουδής - Τα τραγούδια μου19883 
38Ζητάτε να σας πω198711 
39Τσάι Γιασεμιού198510 
40Περίπου198411 
41Μια φορά θυμάμαι19821 
42Ένα καπέλο γεμάτο τραγούδια19819 
43Romancero Gitano (Τσιγγάνικες μπαλάντες)19787 
44Παιδί της γης19776 
45Ταξιδεύοντας197612 
46Γ Ανθολογία19755 
47Τα ωραιότερα τραγούδια της Αρλέτας19745 
48Έξη μέρες19707 
4912 + 1 Τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι με την Αρλέτα196913 
50Χατζιδάκις ‎- Νέο Κύμα19692 
51Στον ρυθμό του αγέρα196813 
52Ανθολογία Β19682 
53Αρλέτα 2196712 
54Τραγουδά η Αρλέτα196612