Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101494 Τραγούδια, 245007 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Παύλος Σιδηρόπουλος (Στιχουργός)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Μια πληρωμένη απάντηση20151 
2CD Single20141 
3Sing City20092 
4Τα παιδία παίζει20091 
5Τόσα χρόνια μια συναυλία20091 
6Στου τραγουδιού την όχθη 12 20091 
7Τα τραγούδια του ασώτου20081 
8Δυτικές Συνοικίες - Όλοι μαζί Live + 2 Studio20071 
9Η άλλη όψη - Αδικημένα τραγούδια20061 
10Συνάντηση20061 
11Αλκυονίδες μέρες20051 
12Φεύγω20051 
13Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
14Αυτό είναι ροκ ΙΙ20011 
15Στον Π (αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο)20008 
16Αυτό είναι ροκ Ι20001 
17Τερμίτες, η συναυλία20001 
18Παράλληλη Δισκογραφία19971 
19Τάμα19951 
20Εν αρχή ην ο λόγος199410 
21Το μαγικό βοτάνι19941 
22Rock FM - Ρόδον Live19931 
23Τα μπλουζ του πρίγκιπα199211 
24Άντε και καλή τύχη μάγκες19918 
25Χωρίς μακιγιάζ19899 
26Zorba the freak19855 
27Εν λευκώ19828 
28Ο ασυμβίβαστος19791 
29Φλου197810 
30Ζωντανοί στο Κύτταρο - Η ποπ στην Αθήνα19711