Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
106990 Τραγούδια, 247813 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Κώστας Τουρνάς (Στιχουργός)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Η γυναίκα μέσα μου20131 
2Ονειρεύομαι ακόμα μαμά20112 
3Εδώ αγαπάνε20101 
4Greatest hits & Videos20071 
5Το πιο γλυκό μεθύσι20045 
6Οι μπαλάντες της ζωής μας20033 
7Μαρκίζα20031 
8Απλά τα πράγματα20019 
9Παραμύθι μου μικρό20012 
10Κλέβει ο καιρός200011  RCA 76000 BMG
11Και στο εξής20002 
12Εγώ ακόμα σ’ αγαπώ20001 
13Μια μικρή κηλίδα20001 
14Το παλιό μου παλτό19993 
15Low Bap Sessions Vol 219991 
16Ίδια μάτια άλλο βλέμμα19982 
17Αγάπη ώρα μηδέν19981 
18Στη ντισκοτέκ19981 
19Κεντρί live19981 
20Παράλληλη Δισκογραφία19971 
21Δε λέει199610  RCA 38306 BMG
22Ελληνική Rock σκηνή 1972 Νο 819963 
23Ελληνική Rock σκηνή 1971 Νο 719962 
24Ελληνική Rock σκηνή 1973-1975 Νο 919962 
25Χαίρετε19961 
26Κώστας Τουρνάς - Ντουέτα19948 
27Ατόφιο χρυσάφι19945 
28Κάτω απ΄ την Ακρόπολη199310 
29Το πάρτυ του Σαββάτου19934 
30Διακοπές στο Sarajevo19931 
31Η νύχτα θέλει19931 
32Rock FM - Ρόδον Live19931 
33Νερομπογιές19925 
34Αλητείες199012  RCA 70177 BMG
35Αχ! Μαρία, Διπλός Δίσκος Ανοχής19892 
36Παιχνίδι19888 
37Σαν νυχτερινό πέρασμα19873 
38Επόμενος σταθμός19872 
39Φλας19871 
40Κλισέ198611 
41Τώρα, τώρα, τώρα / Fantasia 8519841 
42Υπερβολές19839 
43Λίγη αμαρτία198212 
44Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει19821 
45Οι Poll στον Λυκαβηττό19821 
46Με την Ελπίδα19813 
47Μείνε19812 
48Τώρα19809 
49Τι να μας κάνει η νύχτα19802 
50Αγαπημένη19797 
51Ελπίδα - Τα ωραιότερα τραγούδια μου19791 
52Poll - Τα ωραιότερα τραγούδια197810 
53Δεν έχει άλλη Ελλάδα η Γη19771 
54Στο σινεμά197616  POLYDOR 2421092 (LP) & 531779 (CD) - UNIVERSAL
55Λευκά φτερά197511  POLYDOR 2421067 (LP) & 531778 (CD) - UNIVERSAL
56Πάμε για δουλειά19751 
57Κυρίες και κύριοι197414  POLYDOR 2421045 (LP) & 531777 (CD) - UNIVERSAL
58Επί γης ειρήνη19742 
59Robert Williams19741 
60Το τραγούδι μου19741  PHILIPS 6331073 (LP) & 534652 (CD) - UNVERSAL
61Να 'μουν αετός19741 
62Αστρόνειρα197314  POLYDOR 2421033 (LP) & 843300 (CD) - UNIVERSAL
63Poll19725 
64Η γενιά μας/Αετοί (δισκάκι 45 στροφών)19722 
65Απέραντα χωράφια19721 
66Μολυβιές φωτογραφίες/Όσες φορές (δισκάκι 45 στροφών)19721 
67Άνθρωπε197114  POLYDOR 2421011 (LP) & 523638 (CD) - UNIVERSAL
68Άνθρωπε αγάπα/Έλα Ήλιε μου (δισκάκι 45 στροφών)19712