Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
68024 Τραγούδια, 219684 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 

Αρλέτα (Στιχουργός)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Αρλέτα - Οι φωνές των μπουάτ20114 
2Και πάλι χαίρετε20099 
3Αρτεσιανό φρέαρ20094 
4Αρλέτα20093 
5Όσα σου `χω πει...20041 
6Η εποχή των καφέδων20041 
7Αρλέτα - Μια φορά θυμάμαι20002 
8Το μαγικό κουτί19981 
9Παράλληλη Δισκογραφία19971 
10Έμπορος Ονείρων19957 
11Ζαμανφού19921 
12Γυάλινος δρομέας19921 
13Άσε τα κρυφά κρυμμένα19917 
14Ούτε που ρώτησα19901  CBS 466111 Sony BMG
15Ανέκδοτες ηχογραφήσεις19901 
16Εκτός έδρας19897 
17Δέκα και μία νύχτες19884 
18Περίπου19841 
19Ένα καπέλο γεμάτο τραγούδια19819 
20Ταξιδεύοντας19768 
21Στον ρυθμό του αγέρα19683 
22Αρλέτα 219673