Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
85354 Τραγούδια, 232696 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Θάνος Μικρούτσικος (Συνθέτης)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Στην ομίχλη των καιρών20179 
2Τι τα θέλεις20173 
3Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει201410 
4Μια σταγόνα φως20143 
5Ψειριστική20131 
6Μία πόλη για δύο20112 
7Σ΄ τα είπα όλα20101 
8Όλα είναι εδώ20101 
9Τους έχω βαρεθεί200915 
10Ο Καβάφης του Θάνου Μικρούτσικου - Επέστρεφε20098 
11Ένα κόκκινο μήλο η καρδιά μου20093 
12Στου τραγουδιού την όχθη 12 20091 
13Πάμε ξανά απ΄ την αρχή200813 
14Θάνος Μικρούτσικος - Ανθολόγιο20087 
15Δημήτρης Μητροπάνος - Η ζωή μου ένα τραγούδι20085 
16Στου τραγουδιού την όχθη 1120082 
17Ένα τσιγάρο κι ένας ψεύτης20082 
18Στη διαπασών20081 
19Παράξενο δεν είναι;200712 
20Για φωνή και ορχήστρα200712 
21Καλοκαίρια και Χειμώνες – Ζωντανές ηχογραφήσεις20072 
22...που για Αλεξανδρινό γράφει Αλεξανδρινός20071 
23Δυτικές Συνοικίες - Όλοι μαζί Live + 2 Studio20071 
24Υπέροχα μονάχοι200613 
25Εφ΄ όλης της ύλης / Στο δρόμο του Θάνου και του Μάνου20069 
26Χωρίς βαλίτσα και παλτό20064 
27Η Δήμητρα Γαλάνη στο Μέγαρο Μουσικής20062 
28Εφ΄ όλης της ύλης / Τα κρυφά20061 
29Σταυρός του Νότου - Γραμμές των οριζόντων200517 
30Έτη φωτός20052 
31Έπαιζε το ράδιο ΜΕΛΩΔΙΑ FM 99.220052 
32Τι δεν έμαθε ο Θεός20051 
33Ηρώδειο20051 
34Υπάρχει και το ζεϊμπέκικο20051 
35Δρόμοι παράλληλοι20051 
36Ανθολόγιο20046 
37Ο σχοινοβάτης20045 
38Ο έρωτας σε αργές στροφές20041 
39Εσείς, οι φίλοι μου κι εγώ20033 
40Ο γέρος της Αλεξάνδρειας & Αραπιά για λίγο πάψε να χτυπάς με το σπαθί20033 
41Οι μπαλάντες της ζωής μας20032 
42Στου τραγουδιού την όχθη 7 20031 
43Τα παραμύθια μιας φωνής20031 
44Η αγάπη σου πάει20031 
45Αυτά που τραγουδήσαμε200216 
46Ο Άμλετ της Σελήνης200213 
47Όλα τα πρόσωπα200212 
48Καινούργια μυστικά20023 
49Μανώλης Μητσιάς - Τα μεγάλα τραγούδια20021 
508 + οχτώ20021 
51Οι κυρίες του κυρίου Θάνου Μικρούτσικου200112 
52Στον τόπο μου είμαι τέλεια ξένος20015 
53Rhythmotropies20011 
54Τα τραγούδια μου20011 
55Παίζοντας με δύο ορχήστρες20011 
56Σφεντόνα Live20009 
57Εφ΄ όλης της ύλης / Το παρελθόν σου δέξου20001 
58Παράξενο φως20001 
59Στην άκρη ενός φιλιού20001 
60Εφ΄ όλης της ύλης / Στου χρόνου τον καθρέφτη20001 
61Θάλασσα στη σκάλα199914 
62Τα χρώματα του χρόνου19992 
63Φεγγάρι ερωτευμένο - Ζωντανά στην Ιερά Οδό19991 
64Ο Θάνος Μικρούτσικος τραγουδά Θάνο Μικρούτσικο199811 
65Δικοί μας άνθρωποι στον κόσμο19986 
66Στου τραγουδιού την όχθη 3 19981 
67Live & Unplugged19981 
68Ψάξε στ΄ ονειρό μας199716 
69Ποίηση με Μουσική199710 
70Η ιστορία της Λούλου και το παραμύθι του αρχοντοχωριάτη199710 
71Παράλληλη Δισκογραφία19974 
72Φταίνε οι άπονοι καιροί19971 
73Κάτω από φώτα κόκκινα19971 
74Εμπειριών συλλέκτης19971 
75Στου αιώνα την παράγκα199614 
76Στην οθόνη της ψυχής μου19961 
77Νέα Γη19961 
78Δημήτρης Μητροπάνος - Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του19954 
79Ανάσα, η τέχνη της καρδιάς19951 
80Οι μπαλάντες του Βασίλη19951 
81Milva Canta19941 
82Αλεπού της αγάπης19941 
83Οι μπαλάντες της Χαρούλας19931 
84Γραμμές των Οριζόντων199217 
85Συγγνώμη για την άμυνα199211 
86ZOOM 91-9219923 
87Τι ειν΄ η πατρίδα μας19921 
88Η δική μας νύχτα (live στο ΣΕΦ)19914 
89Μαθήματα πατριδογνωσίας19911 
90Ζωντανή ηχογράφηση στο Αττικόν19911 
91Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια199011 
92Για πιάνο και φωνή19905 
93Τα λαϊκά της δεκαετίας19901 
94Όσο κρατάει ένας καφές198912 
95Ελλάς κατόπιν αορτής19893 
96Όλα από χέρι καμένα198810 
97Το ελληνικό πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα19881 
98Η Χάρις Αλεξίου σε απρόβλεπτα τραγούδια19872 
99Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του19871 
100Η αγάπη είναι ζάλη198612 

1 από 2 σελίδες
Σελίδα: