Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
72272 Τραγούδια, 224270 Ποιήματα, 27190 Μεταφράσεις, 26567 Αφιερώσεις
 

Δημήτρης Λάγιος (Συνθέτης)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Δυο νύχτες στα μέγαρα20091 
2One for the road20081 
340 χρόνια Αντώνης Καλογιάννης20073 
4Ποιο δρόμο να πάρω20063 
5Τα παραμύθια μιας φωνής20031 
6Γιάννης Κότσιρας Live20021 
7Τα χρώματα του χρόνου19992 
8Παράλληλη Δισκογραφία19972 
9Ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά Οδό Ι19971 
10Των αθανάτων19943 
11ZOOM 91-9219921 
12Υπάρχει λόγος19921 
13Ερωτική πρόβα199110 
14Τα τραγούδια της Υακίνθης19911 
15Αντώνης Καλογιάννης – Για πάντα19881 
16Του Σολωμού και της Ζάκυνθος19864 
17Εδώ που γεννηθήκαμε198311 
18Ο Αη-Λαός198310 
19Ο ήλιος ο ηλιάτορας198214