Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
101190 Τραγούδια, 244410 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Χάρης Κατσιμίχας (Συνθέτης)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Beat poetry20127 
2Ξένιος - Η Κρήτη εντός μου20101 
3Τόσα χρόνια μια συναυλία20091 
4Ένα παράξενο ταξίδι20091 
5Δημήτρης Μητροπάνος - Η ζωή μου ένα τραγούδι20081 
6Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε20081 
7Δυτικές Συνοικίες - Όλοι μαζί Live + 2 Studio20071 
8Οι τροβαδούροι της καρδιάς μου20071 
9Καλοκαίρια και Χειμώνες – Ζωντανές ηχογραφήσεις20071 
10Μουσική Αυτοβιογραφία20061 
11Δήμητρα Γαλάνη - Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Live στο Vox20051 
12Φεύγω20051 
13Ζωντανές ηχογραφήσεις από το καλοκαίρι του 2001200411 
14Οι μπαλάντες της ζωής μας20033 
15Ένα γράμμα στον πατέρα μου20031 
16Στους ελαιώνες της αγάπης200211 
17Γιάννης Κότσιρας Live20021 
18Είκοσι χρόνια live20011 
19Τρύπιες σημαίες20008 
20Αυτό είναι ροκ Ι20001 
21Εκτός τόπου και χρόνου20001 
22Φεγγάρι ερωτευμένο - Ζωντανά στην Ιερά Οδό19991 
23Ο ήλιος του Γενάρη19981 
24Παράλληλη Δισκογραφία19976 
25Ζωντανή ηχογράφηση στην Ιερά Οδό Ι19972 
26Εμπειριών συλλέκτης19971 
27Στο μέγιστο βαθμό19961 
28Διφωνίες19961 
29Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι199516 
30Της αγάπης μαχαιριά19949 
31Για τους πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης19941 
32Η μοναξιά του σχοινοβάτη19928 
33Γλυκερία ‎- Live στο Λυκαβηττό19921 
34Υπάρχει λόγος19921 
35Απρίλη ψεύτη19898 
36Στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά19882 
37Ήχοι του Χειμώνα: 30 ζωντανές ηχογραφήσεις19881 
38Όταν σου λέω πορτοκάλι να βγαίνεις198710 
39Ζωντανές ηχογραφήσεις19871 
40Ζεστά Ποτά198510 
41Το τζάμπο19851 
42Αγώνες Κέρκυρας 8219821