Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
99738 Τραγούδια, 241711 Ποιήματα, 28004 Μεταφράσεις, 26570 Αφιερώσεις
 

Αντώνης Βαρδής (Συνθέτης)     

Αναζήτηση δίσκου:

α/α  Τίτλος δίσκου    Κυκλοφορία  Καταχωρημένοι στίχοιΕτικέτα & Εταιρεία
1Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς20161 
2Ακολούθησα ένα αστέρι20161 
3Θα ζωγραφίσω τη ζωή μου με μπογιές20157 
4Σ' αγαπώ201310 
5Είμαι μαζί σου20114 
6Δυο νύχτες μόνο20114 
7Κλειστά τα στόματα20114 
8Στην άκρη του ονείρου20104 
9Όλα είναι εδώ20094 
10Τόσα χρόνια μια συναυλία20091 
11Κολάζ20091 
12Τα όνειρά μας200812 
13Αλήθειες και ψέματα20087 
14Τραγουδήστε, μην ντρέπεστε20081 
15Να ξεκινήσουμε απ΄ την αρχή20075 
16Χαράζει20071 
17Alter Ego20071 
18Μετωπική20071 
19Αλεξίου - Μάλαμας - Ιωαννίδης20071 
20XLi3h20071 
21Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος - Live20071 
22Θυσιάστηκα20062 
23Εφ΄ όλης της ύλης / Μπαλάντες και άλλα20061 
24Μαχαίρι20061 
25Ηλίας Κλωναρίδης - 14 μεγάλα τραγούδια20061 
26Γιάννης Πάριος – Τα ντουέτα του έρωτα20061 
27Τώρα είναι αργά20061 
28Η καρδιά μου σελίδα γυρίζει20061 
29Παιδί ακόμα20061 
30Εφ΄ όλης της ύλης / Τα κρυφά20061 
31Δε γυρίζω πίσω200511 
32Είμαι εδώ200510 
33Μετά20057 
34Παιχνίδι είναι20056 
35Στα τραγούδια που σου γράφω - New edition20055 
36Όλα σε σένα τα βρήκα20053 
373 ευχές20053 
38Μέχρι να βρούμε ουρανό20052 
39Σύνορα ανοιχτά20051 
40Οι φίλοι μου κι εγώ20051 
41Υπάρχει και το ζεϊμπέκικο20051 
42Επικίνδυνα αγαπάς20046 
43Στα τραγούδια που σου γράφω20045 
44Ανθολόγιο20042 
45Πάριος 35 χρόνια20042 
46Αντώνης Ρέμος Live20041 
47Όλα στο φως20041 
48Άνοιξη20041 
49Ό,τι έχω στο χαρίζω200312 
50Όλα αρχίζουν20032 
51Τα καλά παιδιά20032 
52Ως την άκρη του ουρανού σου20031 
53Ζητάς πολλά20031 
54Μια γυναίκα μπορεί20031 
55Ελένη Βιτάλη - 36 μεγάλες επιτυχίες20031 
56Ένα γράμμα στον πατέρα μου20031 
57Δε θέλω άλλο παραμύθι20031 
58Χαμογέλασε ψυχή μου200213 
59Αδυναμία μου20021 
60Υπάρχω κι εγώ200111 
61Άλλη μια φορά200111 
62Ένα χάδι20011 
63Μοναξιά200014 
64Τα καλύτερά μας χρόνια, είναι τώρα200013 
65Πάνος Φαλάρας - Ανάμεσα σε δυο αιώνες (25 χρόνια τραγούδι)20002 
66Παράξενο φως20001 
67Έρχονται χρόνια δύσκολα20001 
68Τερμίτες, η συναυλία20001 
69Οδοιπόρος αισθημάτων - 15 Κρυφά τραγούδια (Συλλογή Δίφωνο Νο 61)20001 
70Εφ΄ όλης της ύλης / Στου χρόνου τον καθρέφτη20001 
71Θέμα20001 
72Ξεδιπλώνοντας τις σκέψεις μου199922 
73Επικίνδυνα παιχνίδια19993 
74Τα χρώματα του χρόνου19991 
75Δώρο θεού19991 
76Άμα δεις τα παιδιά (πες ένα γεια)199811 
77Μπροστά σ' ένα μικρόφωνο19981 
78Ένστικτο19981 
79Καιρός ... να πάμε παρακάτω19981 
80Τι σου ζήτησα19981 
81Οικογενειακή υπόθεση199715 
82Παράλληλη Δισκογραφία19972 
83Το γιατί το λέμε... γιάντα19971 
84Εμένα μ΄ αγαπάνε19971 
85Η Γλυκερία τραγουδάει Αντώνη Βαρδή199612 
86Στην Ελλάς του 2000199513 
87Πάνος Φαλάρας - Τραγούδια της ζωής μου (1974-1994)19954 
88Οι μπαλάντες του Βασίλη19952 
89Υπόθεση καρδιάς19951 
90Κοινή γνώμη199412 
91Στου κόσμου το τέρμα19945 
92Βίος ερωτικός19943 
93Ανήσυχο βλέμμα19941 
94Για τα τραγούδια κι εγώ φταίω19931 
95Τα τσιφτετέλια του Στέλιου και του Μανώλη19931 
96Με τρελαίνουνε οι νύχτες με πανσέληνο199210 
97Ανάμεσα σε δύο αγάπες19916 
98Η δική μας νύχτα (live στο ΣΕΦ)19912 
99Οι συνθέτες και οι επιτυχίες τους Νο. 3 - Αντώνης Βαρδής199016 
100Λευκή ισοπαλία19907 

1 από 2 σελίδες
Σελίδα: