Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
57812 Τραγούδια, 186822 Ποιήματα, 25327 Μεταφράσεις, 26491 Αφιερώσεις
 

 Rock n΄ roll στο κρεβάτι - 1985       
 
Στίχοι:  
Παύλος Σιδηρόπουλος
Μουσική:  
Παύλος Σιδηρόπουλος


Γουστάρω να σ’ ακούω κούκλα μου όταν μιλάς
Να αληθωρίζουν μάτια όταν στην πίστα πηδάς
Γουστάρω όταν ακούω Αχ, τι παιδί ειν’ αυτό!
Γιατί εσύ ξέρεις στο κρεβάτι τι θα πει rock n’ roll

Στα σκοτεινά δωμάτια ειν’ η ψυχή μας γυμνή
Και δε χωράν εκεί μυστικά
Και συ μονάχα ξέρεις πως η αλήθεια ειν’ εκεί
Που η μοναξιά μου στον καθρέφτη κοιτά

Γουστάρω που όταν κλαίω δεν ρωτάς το γιατί
Γιατί εσύ ξέρεις πως ο πόνος μου έχει αιτία τυφλή
Γουστάρω σαν γατούλα όταν μου παίζεις κρυφτό
Κι όταν φοβάμαι μη σε χάσω να μου λες σ’ αγαπώ

Στα σκοτεινά δωμάτια ειν’ η ψυχή μας γυμνή
Και δε χωράν εκεί μυστικά
Και συ μονάχα ξέρεις πως η αλήθεια ειν’ εκεί
Που η μοναξιά μου στον καθρέφτη κοιτά

Το ξέρω πως δεν ειμ’ αυτός
Που πάνω του θα στηριχθείς
Κι ούτε λεφτάς κι ίσως γυρνάς
Πιωμένο μες τα μπαρ να με βρεις
Μα όμως εγώ θα σου μετρώ
Της πόλης το σφυγμό μ’ αγκαλιές
Θα σου χαϊδεύω το μυαλό
Με χίλιες και μια νύχτα γλυκιές

Στα σκοτεινά δωμάτια ειν’ η ψυχή μας γυμνή
Και δε χωράν εκεί μυστικά
Και εκεί να σ’ αγαπάω ξέρω κούκλα μου εκεί
Τη μοναξιά μου στον καθρέφτη όταν σπας
Τη μοναξιά μου στον καθρέφτη όταν σπας
Τη μοναξιά μου στον καθρέφτη όταν σπας



 Στατιστικά στοιχεία 
       Δημοφιλία: 90%  (26 ψήφοι)
      Αναγνώσεις: 35168
      Σχόλια: 41
      Αφιερώσεις: 1
 
   

 Δισκογραφία 
 
[1] Zorba the freak
1985
[1] Εν αρχή ην ο λόγος
1994
[2] Το μαγικό βοτάνι
1994
[3] Τερμίτες, η συναυλία
2000
[3] Αλκυονίδες μέρες
2005
[3] Τόσα χρόνια μια συνα...
2009
 
   

 Επιλογές 
 
Κοινή χρήση facebook
Στα αγαπημένα
Αφιέρωσέ το κάπου
Νέα μετάφραση
Εκτυπώσιμη μορφή
Αποστολή με email
Διόρθωση-Συμπλήρωση
 
   
 
   ice_hacker @ 25-06-2004
   Κάιν
04-10-2006 04:02
Ο τελευταίος των Ζορμπάδων, ήταν ο Zorba ``The Freak''. Και πριν από μισή δεκαετία, ανέβηκε στο αλογάκι του, φόρεσε το καπελάκι του, είπε στην κοινωνία: ``Καμπόυ, ξεκαμπόυ και σου γαμώ το σόι'', και μετά γύρισε προς τα μας και είπε: ``See you later alligators!!!, άντε και καλή τύχη μάγκες... εγώ πάω να βρω τη μανούλα μου''. Γι' αυτόν ήμουν ο θείος. Ετσι όπως διάλεξε τους φίλους του, διάλεξε και τους ``συγγενείς'' του, διάλεξε την ``οικογένειά '' του, τα κατάφερε. Και σίγουρα, ο ίδιος διάλεξε και το τελευταίο του ταξίδι. Ο ανηψιός, ήταν ένας ελεύθερος πρίγκηπας, ο τελευταίος και είμαι περήφανος γι' αυτόν.
Παυλάκι μου, οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι για τους πρίγκηπες.

Σε φιλώ, ο θείος σου ο Μήτσος.
Και για την αντιγραφή
Δημήτρης Πουλικάκος
   dimel1981
31-12-2012 13:36
Η καλύτερη Ελληνική rock 'n' roll ιααα!!!
   dimel1981
31-12-2012 13:36
Η καλύτερη Ελληνική rock 'n' roll ιααα!!!
   xrisaki6
16-02-2011 22:16
   xrisaki6
16-02-2011 22:16
paulosssss
   PARIS (CHE GUEVARA)
25-08-2010 05:49
ΤΕΛΕΙΟ
   εκείνη**
04-07-2009 04:21
εσύ μονάχα ξέρεις.... κι όσα δεν ξέρεις θα τα μάθεις...σε 10 χρόνια..σ'ένα μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα.... μη το ξεχάσεις μόνο... τώρα είναι νωρίς...στο "ρούχο που άγγιξα και μου ήρθε ο κόσμος" :)
   xxix86
23-01-2009 03:59
Το αγαπημένο μου τραγούδι
Ένας υπέροχος ροκ ύμνος

''Γουστάρω που όταν κλαίω δεν ρωτάς το γιατί
Γιατί εσύ ξέρεις πως ο πόνος μου έχει αιτία τυφλή''

   sotosss17
31-12-2008 08:30
   Constantinaaa
28-11-2008 08:37
   KNE !!!
08-09-2008 11:49
   ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ
10-08-2008 20:21
   aggeliki_tiro_91
24-06-2008 04:18
ΑΠΛΑ >>>
   ORLANDINA
18-12-2007 12:58
e teleio ennoeitai...opos ta perissotera toy!
   Maria Dolores
17-12-2007 13:28
Φοβερό για τυχαίο τραγούδι
   *Νίνα*
25-06-2007 04:33
   wild-horseman
17-04-2007 17:29
poly kalo elliniko R--O--C--K komati o Paulos opos k na to kanoume tha minei akseperastos stin istoria tis ellinikis rock skinis.tha einai mia akseperasti morfi apano sto pentagramo giati ta komatia afgenan apo psyxi k etsi ta ermineye. afise piso tou mia terastia klironomia gia na mathenoun oi kainoyrgoi k na thimounte oi palioi. Aytos einai o an8ropos Paulos Sidiropoulos.na se kala akei psila.
   axrhstoss
13-04-2007 06:49
Η πιο γνησια ελληνικη ''ροκια''!Θα μπορουσε να προσφερει κ αλλα ο θρυλος του ελληνικου ροκ αλλα μας αφησε νωρις...θα περιμενουμε αλλες μερες.
   Ανώνυμο σχόλιο
26-06-2006
They Rockkkkkkkk Yeah
   Ανώνυμο σχόλιο
24-05-2006
tina pei kaneis gia ton paulo!!!apla aksexastos
   kelly
15-04-2006
autoktonhse kalytera...
   Ανώνυμο σχόλιο
16-03-2006
<> KAI GAMO TO KOMATAKI
   Ανώνυμο σχόλιο
16-03-2006
KASTORIA -KAI GAMO TO KOMATAKH O PAYLOS EINAI APISTEYTOS
   Ανώνυμο σχόλιο
11-03-2006
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΣΤΙΧΩΝ
   Ανώνυμο σχόλιο
26-02-2006
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ. ΦΩΝΑΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ...
   Ανώνυμο σχόλιο
24-02-2006
mou aresi trela!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
04-12-2005
pavlo makari na ixa tin efkeria na se gnoriso.. kiriolektika ise to idolo m.. se latrevo se ektimo se paradexome.. poli ligi 3eroun tin istoria s alla oli se sevonte.. ise korifi.. makari o filos m na m milage toso ilikrina oso esi.. makari na ekane to ena xiliosto afton p ekanes esi gia ti kopela s gia mena.. PAVLO ISE MONADIKOS K KANIS DE SE FTANI ME TIPOTA. .....LOLA KIPROS
   Ανώνυμο σχόλιο
03-12-2005
Ο ορισμός της γυναίκας με όλα τα γράμματα κεφαλαία!!!!Μας έχουν λείψει τέτοιες γύναικες δυστυχως!
   Ανώνυμο σχόλιο
08-11-2005
gamw ta tragoydia...o erwtras me tis pio aples lekseis...
   Ανώνυμο σχόλιο
02-11-2005
Einai aplws koryfaio
   camel
10-10-2005
EONIA S I MNIMI PAYLO..THA SE THIMAME K THA TRAGOUDO TA STIXAKIA S OSO ZO..SE EUXARISTOUME K STO EPANIDI
   Ανώνυμο σχόλιο
03-10-2005
teleioi stihoi!!!!!!!!!
   Ανώνυμο σχόλιο
29-09-2005
gamato eidika otan paizo to solo
   Ανώνυμο σχόλιο
17-08-2005
pavlara perimene mas ekei pano... oli h parea tha ksanasmiksei kai tha mas les tragoudia me ton mikro na paizei thn ksekourdisth kithara tou... opos palia....
   Ανώνυμο σχόλιο
29-03-2005
autos pou egrapse oti to tragoudi einai anwmalo, na paei na gamithei
   pps
25-02-2005
ο μόνος που μπόρεσε και μίλησε με απλά λόγια που είχαν ουσία χωρις να καταντάνε γελοία
   Ανώνυμο σχόλιο
31-01-2005
πολύ ανώμαλο.... και πιστέυω ότι στην εποχή μας δημιουργούνται πολλά τάτοια τραγούδια που φαίνεται και λίγο παράξενο αλλά γίνονται σουξέέέέ....
   Ανώνυμο σχόλιο
31-01-2005
ΈλΛη-τέλειο.....!!!
   Αφιερωμένο από ice_hacker - Nea makri
για Lydia -
30-04-2004 07:28
Makia ludiammm !! Qo***
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
teleio!!den xerw ti allo na pw
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
oti pio alithino kai pio omorfo kai agrio taytoxrona exei grapsei ellinas
   Ανώνυμο σχόλιο
<5/1/2005
ειναι ενα απο τα υπεροχ ατργουδια του σιδηροπουλου που το γουσταρουμε ολοι στο στεκι και το βαζουμε στο τερμα!!!!


Πρέπει να συνδεθείς για να μπορείς να καταχωρίσεις σχόλιο