Σύνδεση

Εγγραφή

Πλαίσιο χρήσης
67227 Τραγούδια, 218746 Ποιήματα, 26564 Μεταφράσεις, 26564 Αφιερώσεις
 


Συνεισφορά μελών στα έξοδα φιλοξενίας της ιστοσελίδας


Δυστυχώς δεν είναι πλέον εφικτό να συντηρηθεί η ιστοσελίδα, και κυρίως να καλυφθούν τα έξοδα φιλοξενίας της, με προσωπικά έξοδα ενός μόνο ανθρώπου. Για το λόγο αυτό ήδη έχουν δοκιμαστεί ορισμένες πηγές εσόδων, όπως κάποιες διαφημίσεις, οι οποίες πάντως καλύπτουν μόνο ένα μέρος της μηνιαίας δαπάνης για τη φιλοξενία. Η εν λόγω δαπάνη είναι αρκετά μεγάλη για το λόγο ότι απαιτείται η μίσθωση υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμού για να μπορεί να εξυπηρετήσει τις δεκάδες χιλιάδες ημερήσιων επισκεπτών της σελίδας.

Ως εκ τούτου, καλούνται όσοι φίλοι της σελίδας αισθάνονται ότι θέλουν και ταυτόχρονα μπορούν, να ενισχύσουν με οποιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια κάλυψης των εξόδων. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, έχει επιλεχθεί ο Οργανισμός του PayPal, μέσω του οποίου μπορείτε να συνεισφέρει όποιος το επιθυμεί, απευθείας στα έξοδα της ιστοσελίδας. Θερμές ευχαριστίες σε όποιον προχωρήσει σε οποιαδήποτε δωρεά αλλά και σε όποιον δε θα το κάνει αλλά θα το ήθελε, όμως δεν μπορεί λόγω οικονομικής δυσπραγίας, όπως οι περισσότεροι άλλωστε έχουμε.

Αν υπάρξει σχετική ανταπόκριση, θα καταρτιστεί σύντομα ένας δημόσιος κατάλογος "δωρητών" για να γίνεται μνεία σε όσους συνεισφέρουν στα έξοδα συντήρησης (φιλοξενίας βασικά) του stixoi.info, οπότε σε περίπτωση που κάνετε κάποια δωρεά και δε θέλετε να δημοσιοποιηθεί το όνομά σας, να μας το αναφέρετε.